Ah ljuva Memory Lane…!

Minns ni den här:

Hörde låten i en corny komedi på trean som vi slökollade på (As val, inte mitt – hade hellre sett Beautiful Mind, men var inte på humör för nåt djupt ikväll…) och youtube-ade den… och plötsligt verkade filmen vi såg ikväll riktigt seriös – i jämförelse med den FANTASTISKT corny TV-serien som den här låten var signatur till… *skrattar högt* Såna screenplays kom man liksom bara undan med på 80-talet…! *s*

För er som ev inte minns eller var med då: En ”average guy” sitter ute i ödemarken och begrundar sitt miserabla liv, då ett alien space ship gör entre, och på ett eller annat sätt levererar en magisk röd superhero-dräkt – utan manual, dock. Det tar hela pilotavsnittet för den stackars blonde killen att lista ut hur fan dräkten funkar – en å annan vurpa. Det är en 8-åring utanför en shoppinggalleria som upplyser honom om att han måste ta tre steg och SEN hoppa för att kunna flyga – med jordens ”det vet väl alla”-attityd. DEN grejen minns jag alldeles tydligt…!

Hursomhelst – lite klant/loser är det över honom genom hela serien, fast på det där godmodigt vänliga sättet som givetvis alltid vinner i slutänden – och han löser givetvis en mängd brott och mysterier. Jag satt som klistrad vid teven, believe you me… Serien spelades in 81-83, så den kan väl ha visats här 82-83 nånting – sånt gick ju inte så snabbt på den tiden som det gör nu.

Ahh – det var en tjusig tid…! :o)

//Jenny – legitimerad sucker för 80-talet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: