Nu jäklar…

…hafver Jenny pysslat. Vet inte om jag fått så mycket färdigt jag har mest börjat på femtielva grejer och fokuserat på att inte tappa flöde. Det var skoj, och några kort ska jag nog få ihop av det jag börjat på ikväll. Jag har 3 glittriga chipboardhjärtan att dekorera med, en akvarellmålad ros med text-banner (likaledes akvarelliserad), och en kortbas dekorerad i grönt som kommer att bli urtjusig, så snart jag presenterat den för förutnämnda ros och banner.

10.000 besökargränsen nåddes sisådär vid kvart i nio ikväll (gårkväll, tekniskt sett), men jag är nog inte mycket för jippon. Möjligen kan man kalla det jippo att jag bestämt mig för att auktionera ut något/några av de kort jag just nu håller på med här i bloggen – de är min egen privata rosa-bandet-kampanj som är en årlig tradition sedan förra året. Den gången tog jag mod till mig och slängde upp alla handgjorda smycken jag gjort på fikabordet på jobbet och sålde för Rosa Bandet. Närmare en tusenlapp fick jag (dvs cancerfonden) in på det + ett halsband som såldes via pyssel.net. Det kändes gött, kan jag meddela.

Men smycken är ju nu en gång inte riktigt min grej, så i år blir det kort. Kort är egentligen inte heller min grej, men det går bättre än pärlerier i alla fall! Produktionen har bara inletts, så hela lagret består än så länge bara av 5 färdiga och så kvällens 4 påbörjade kort, så jag väntar lite med själva försäljningsfasen…

Däremot har jag stansat ut min favoritdie i foam idag, och det blev hur bra som helst. Måste införskaffa en bit tjockare foam att limma upp dem på, så har jag mig ett par världsa snygga foamstamps!

Ooops – när tusan blev klockan tio i ett?? Ska kanske börja städa undan lite efter mig…!

Annonser

2 Responses to Nu jäklar…

  1. Elina skriver:

    Tio i ett?! tänkte jag och sneglade på klockan! Här är en till som kanske skulle börja städa undan efter sig..

  2. ylva skriver:

    åh, vad roligt att du är igång och pysslar igen! vi vill förstås se ;). dessutom blir jag glad av att läsa att mycket har förändrats sedan förra året :). själv törs jag absolut inte ge mig in i något sådant projekt. inte för att jag är rädd att glömma bort det, utan för att jag är rädd att jag inte kommer bli nöjd med summeringen *himlar med de fega ögonen*. och grattis till 10 000-jubileumet! må det blir många tusen till ;).

    kram kram,

    hon som smälter in i tapeten :p .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: