Rött vin, mörk choklad…

…sovande barn och bloggsurfning framför TVn. Lite lagom aftonunderhållning sådär. Ärligt talat – vara hemma är fan inte semester – idag har jag rensat leksaker i barnens rum (enåenhalv sopsäck), igår gick jag genom garderoberna och den stackars trångbodda monsteran jag köpte i förrgår har jag fortfarande inte hunnit/orkat plantera om. Tvättkorgarna dignar fortfarande av semestertvätt.

I eftermiddags, när vi var trötta som tusan och rök ihop för minsta friktion, stötte vi på grannarna (dvs storkillen rymde dit så fort han såg att de var ute, deras son är jämngammal med honom och de leker bra ihop) – och vips hade vi bestämt oss för en grillkväll. Det var iofs väldigt semesteraktigt – vi satt ute bland myggjävlarna, drack vin och käkade grillat med sallad.

Jag är sjukt pysselsugen egentligen, men sådär så att inspirationen liksom stockar sig och ingenting blir gjort. Har klippt ut och limmat en ros på en av stommarna jag förberedde igår, men ikväll tror jag att jag vill göra en layout. Har fortfarande inte sett röken av mitt Studio, så LOn jag började på i helgen (?) får ligga ett tag till. Ibland har jag funderat på att parallellscrappa 2-3 layouter på en gång, har hört om andra som gör så – skulle vara kul att testa, bara för att se hur det känns och funkar för mig.

Det blir mest gnäll här just nu känner jag, det är inte alls så jag vill ha det. Det är lite som med inspirationen – möjligen hänger det ihop? Allmän mental trafikstockning? – att det finns så mycket som vill ut, att det blir en flaskhals nånstans i processen. Så, för nu kanske det måste bli blaj, gnäll och hjärndött svammel, så att ett korn av äkta tanke i taget kan leta sig ut, och lösa flaskhalsen.

This, too, shall pass.

Nu är det Persbrant på fyran. Aftonen artar sig.

Annonser

One Response to Rött vin, mörk choklad…

  1. BaraJag skriver:

    Paralellscrappa, det gör jag nästan hela tiden. Tycker det är superkul. Å andra sidan brukar jag läsa två böcker paralellt också. Kanske bara sådan jag är; split personality 😉

    Kram!

    Btw. Pluuuuuuuuuuuuuuuurk *hihi*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: