Dubbeln…

…blev klar ikväll/natt. Den är inget mästerverk, men jag gillar den – kanske just för att det är så många foton på den. Den är rörig, men det är OK att den är rörig – rörigheten var en del av dagen, då vi var på Mulle Meck-parken, och ungarna sprang som galningar mellan den ena roliga saken efter den andra, och det var ett sjå att hinna med…!

Fattar inte varför jag är uppe såhärdags – igen. Börjar få påhälsning i hjärnan av en ovälkommen gäst sen svunna tider – ett spöke jag trodde att jag jagat på flykten. Jaja, han får inte mycket spelrum inte, det är jag som bestämmer här nu. Det borde räcka för att han ska tröttna.

Imorgon ska jag till frissan i gryningen (kl 8). Är lätt kluven till detta påfund. Skönt att få fixat håret (det ser förjävligt ut just nu, kan jag meddela), gråa strån, kluvna toppar och allt, skönt att få en liten stund för egna tankar (note to self: glöm inte anteckningsblocket) – men huga för att stiga upp tidigt för att åka dit. Måste ju hinna få kaffe innan jag åker…!

Annonser

2 Responses to Dubbeln…

 1. ylva skriver:

  äsch, du kommer att älska den där tidiga morgonen för dig själv :). när du väl klivit ur sängen alltså. och jag förstod precis varför du associerade till manilla ;). att jag är självkritisk så till den milda grad beror nog mest på att jag har mycket precisa idéer i mitt huvud, men de överensstämmer väldigt sällan med det som hamnar på pappret sedan och det gör mig en aning frustrerad. och smälter inte jag in så måste du ha otroliga tapeter, eller så är det målat 😛 .

  kram kram,

  vänta, du hade tänkt visa den där dubbeln väl?

 2. Jenny skriver:

  :o)

  Självklart – layouten kommer, så fort jag orkar stampa igång skannern…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: