Scrap-lycka!

Ikväll har jag gjort min bästa layout på länge. Åh vad jag tycker om den. Designmässigt vete fan – men den berättar något, både i ord och bild. Jag hoppas att jag orkar dra igång skannern imorgon och visa upp lite grejer. Jag GÖR ju saker, fast jag inte visat något sen jag kom hem… Inte ens några foton. Bedrövligt.

Och så ska jag fanimej sluta snöa in på Basic Greys papper (säger hon som inväntar en beställning på 30 papper eller så… ähum!), och köpa vad jag faller för när jag ser det. Minns ni vad jag skrev när jag kom hem, att när jag har riktig pysselabstinens så faller jag för de galnaste och brokigaste pappren och mönstren? Och sen aldrig använder dem… Nå, men gissa vilka papper jag gjort av med igår och idag? SassafrassLass med robot-invasion och fluffiga rosa moln och vad det nu var… Och jag är nöjd med båda de layouter jag gjort – brokigt papper och allt…!

Så – jag ska nog sluta fega, köpa de material jag blir glad av istället för att försöka satsa på säkra kort. Det slutar bara med att allt ser likadant ut…!

Oooops, det blev visst lite sent. Har sett två filmer ikväll:

21 handlade om MIT-studenter som räknar kort i Vegas – Kevin Spacey är läraren som sköter affärerna. Bara det gör ju filmen sevärd, jag gillar Kevin Spacey. (Den som inte har sett Life of David Gale än anmodas att genast – eller nåja, imorron då – bege sig till närmsta videobutik för att täppa till denna skrämmande bildningslucka.) Det var väl ingen djuping-rulle precis, men det var schysst underhållning i alla fall.

The Valley of Elah var lite mer allvarlig – en soldat försvinner direkt efter återvändandet till USA efter 18 månader i Irak och hans pappa (Tommy Lee Jones) åker till basen för att ta reda på vad som hänt. Krigs- eller krigsrelaterade filmer gör mig alltid sorgsen. Men det var en bra film. Trovärdig, på sitt sätt.

Imorgon är sista dagen innan jobbet börjar igen. Yee-haw. Hoppas på bra väder, för när jag joggade innan idag fick jag en sån längtan att släpa ut ungarna på en skogspromenad med smörgåsar och varm choklad…! Imorgon ska jag fanimej inte bara gå hemma och rensa garderober och vika tvätt – det känns som om det är det enda jag gjort den senaste veckan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: