Allergisk mot arbete

Ja, jag tror att jag är allergisk eller nåt – hur kan man annars bli så trött bara på en enda ynka dag, då jag dessutom inte direkt har producerat något… Jag har läst mejl, försökt komma på vad folk heter utan att behöva förnedra mig genom att fråga, kontaktat helpdesken för att få nytt lösenord eftersom jag inte kunde komma på vad jag hade för något…

Som tur är har de inte ändrat portkod på flera år, så den har jag nött in vid det här laget. Ett år fick jag anropa växeln via porttelefonen för att bli insläppt efter semestern. Det har sina sidor att vara virrig, men det är rätt skönt också. Har jag semester så har jag semester, helt enkelt! men som sagt – det är tufft att komma tillbaka. Lite ”Hm – vad fan är det vi håller på med här nu igen…?”-känsla. (Å andra sidan – vi håller på med ungefär samma saker som vi gjorde för 6 år sen när jag började, så vilsenheten brukar ganska snabbt förbytas i ordinarie ”hum-di-dum”-lunk, vari man faktiskt inte behöver ha järnkoll på allt, det går vanligen rätt bra ändå.

***

Sitter och laddar upp mer bilder till Crimson ikväll. Fan – jag kommer säkert inte att ha råd att lösa ut alla dessa bilder när jag väl laddat upp eländet… Har tappat räkningen på hur många bilder det är, en 3-4 zippade batchar och några lösa frifräsare. 150-200 bilder, gissningsvis.

Och en handväska köpte jag idag. Eller… handväska är väl att ta i kanske. En säck i svart lackliknande material, som rymmer allt från kollegieblock och kamera till lunchlåda och sminkväska – OCH som har små fiffiga fack att lägga nycklar, plånbok, mobiltelefon, busskort och passerkort till jobbet i. Vet inte hur måga gånger jag fått välta ut 4 kilo bråte ur min nuvarande jävla väska (som rymmer allt ovanstående minus kamera och INTE har några fiffiga fack överhuvudtaget) för att hitta nån liten grej längst ner under allt annat. För de små viktiga sakerna hamnar ju alltid längst ner under allt annat. Var skulle de annars hamna?

Men nu har jag alltså en riktig väska – och den är riktigt fin också. Lite business, nästan – fast den är inhandlad på HM.

Annonser

2 Responses to Allergisk mot arbete

  1. Susanne skriver:

    *fniss* Jag hade också glömt bort mitt lösenord, trots att jag bara var borta två veckor. Det tog halva dagen att få det fixat! Jag har alla mina lösenord i Outlook, men vad hjälper det när man inte kan logga in och kolla!

    Kram!

  2. Susanne igen skriver:

    Åhhh, en väska, bild önskas tack så mycket 🙂 jag ääälskar väskor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: