Meg Ryan och jag, samt diverse svammel

Joråvars, jag har gjort en Meg idag. Det lät ”Yes, yes, yes” – eller möjligen ”Oooh, åhhh, ahhh”. Alla förhärdade pysslingsjälar inser direkt vad som hänt – Jenny har fått de nya Basic Grey pappren med posten  – jajamänsan. Ohhh, åhhh… Ett par papper var besvikelser (det är lustigt att papper är så olika IRL och på nätet. BG har ju dessutom en väldigt bra sajt, med stora högupplösta bilder att granska med lupp om man känner för det. Men ibland blir det fel ändå). Några måste jag omedelbart beställa fler av. Säger bara Urban Gypsy – Harvest. Vem kan leva med ett lager på mindre än två av dem??

Däremot har jag just ägnat en timme åt att städa fram skrivbordsytan på pysselbordet. Jag vet inte var jag ska göra av allt längre. Jag drunknar i prylar. Allt svämmar över! Det känns som om det är hög tid att göra en liten rensning/garageförsäljning igen. Nån som behöver nåt? Jennys Pyssel är en mycket välsorterad (om än inte i bokstavlig mening – ähum!) butik! ;o)

***

I övrigt då? Ett beslut fattades idag, och det känns bra. Var sak har sin tid, och i år är Dödens år. Det är en tid för att rensa ut det man gjort, det man kan och är färdig med, för att släppa in nya möjligheter. Jag har jordens issues med att släppa taget, kan ha bestämt mig i förväg och sen när det kommer till kritan så nog fan mesar jag och fegar ur. I’m a wuss!

Men det är väl det som är årets lärdom, att ibland är det bara dags. Man kan inte ägna hela livet åt att bara göra sånt man redan gjort hundra gånger förut, bara för att man kan det. Ibland måste man släppa taget om det man kan, och ge sig på att göra något man inte kan – än. Vad exakt det ska bli vet jag inte än, men den som lever får se!

(Och DH – nej, jag ska inte heller flytta ner på plan 6!)

***

Förresten har jag fått fler grejer idag – mitt nya Studio Classic! Det kostade mig 537 kronor extra, för moms och tull och – icke att förglömma – postens välförtjänta administrationsavgifter. Men skitsamma. Nu är det mitt, och jag är jätteglad för det. Nu kommer jag att använda Studio så mycket som jag vill använda det, och det är verkligen en jättefin font!

***

Fattar inte varför jag har så svårt att komma i säng om kvällarna – går som i dimma hela dagarna, av trötthet! Men i säng kommer jag inte… Jo, nu ska jag. Ska bara…. lägga upp en layout först.

Det är den andra (eller – egentligen den första faktiskt) av mina Sassafrass Lass-layouter sen hemkomsten och jag tycker att den är riktigt mysig. Moxie Classic är ett annat favvo-alfabet som jag använder mycket och är glad att jag har!

***

Men jösses, hur virrig är jag?! Jag har ju faktiskt köpt och invigt mina första Polychromos-pennor idag, och testat MCP-tekniken med förtunning och stompfar. (Kanske därför jag är så virrig förresten? Nä, det är ett konstant tillstånd, så det är nog bara ett personlighetsdrag!) Jag köpte minsta plåtlådan (12 st) och kompletterade med 3 till att börja med, men tanken är att jag nog ska köpa på mig lite pö om pö – de färger jag känner att jag saknar och behöver.

Så – då behöver jag ju också en pennförvaring. Den här tittade jag på redan för några år sen:

Men hur det var så bidde det aldrig nån sån. Men NUUUUU vill jag ha en! Ingen som har en sån som ligger och skräpar oanvänd nånstans? Hittar den inte i butik nånstans… Otålig som jag är vill jag ju helst ha den igår – naturligtvis!

***

Ahh – en sista reflektion, som faktiskt INTE relaterar till någon pryl jag önskar mig alternativt redan har slösat pengar på: Jag konstaterar att läsarfrekvensen här har sjunkit något. På sätt och vis är ju det lite trist – jag har sagt en gång för alla att jag aldrig kommer att målgruppsanpassa bloggen, den är vad den är, och så får det vara. Men jag kan inte låta bli att bli lite glad ändå. Mitt skrivande här i bloggen är inte på topp just nu (ha!), och nånstans känns det som ett hälsotecken när läsarna faktiskt märker det. Ni har smak, helt enkelt – den här bloggen levererar inte just nu, och då gör ni något vettigare med er nättid. Klokt. Någon gång kanske jag toppar formen igen, så poppar statistiken upp i 20.000 på en kvart… Fan trot! *garvar*

***

Men vad tusan – NU ska jag sova!

Annonser

7 Responses to Meg Ryan och jag, samt diverse svammel

 1. Angela skriver:

  Superfin layout, med helt fantastiska foton! Jag bara gillade fotona ungefär hur mycket som helst…!

 2. Ellinor skriver:

  Så snygg LO, och jag tycker också bilderna var fantastiska!

  En sådan där pryl borde man kunna sy… Hmm…

 3. BaraJag skriver:

  Håller med Ellinor, det känns som en baggis att sy en sådan där. Vet direkt hur jag skulle göra.

  Håller med dig, Urban Gypsy Harvest skulle kunna få mig att Megga också *haha*

  Kram

 4. Sara skriver:

  Jag har en pennförvaring som ligger och skräpar. Maila din adress så kommer den med posten. *går och plockar fram direkt* Den följde med som tillbehör till min XXL och jag har använt den ett litet tag, men just nu är den oanvänd sedan ett bra tag. Den är lite för ”tung” och skrymmande för att kånka med, och hemma har jag annan förvaring av pennorna.

 5. DH skriver:

  Åh, den gillade jag. Så fin med robotar och bilar och allt. Och ja, en söt gosse också förstås 😛

 6. Elina skriver:

  Hoppas du får ett jätterolig dag imorgon och att du blir nöjd med din nya pennförvaring.

 7. Cicci/Trollmor skriver:

  Alltså…Du gör så himla fina LO’er *stum av beundran* Kan jag få gå på kurs hos dej??? Att du dessutom gör A4/lettersize gör ju inte det hela sämre, eftersom jag oxå håller mej till det.
  Kraaam…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: