Photoshop-svammel + bad news

Gah, jag måste ringa högskolan och ”tala ut” om Photoshop-kursen. Jag har dåligt samvete och är uppriktigt ledsen på samma gång, för att jag inte kommit igång ordentligt med kursen. Jag har inte lämnat in en enda grej, fast jag tycker att kursen är galet bra, med en pedagogik som slår det mesta.Jag VILL ju så gärna göra det här, känna att jag faktiskt behärskar Photoshop, ordentligt. Frågan är bara – när fan?

Nå. Jag tänker inte stressa upp mig och inbilla mig att jag ska hinna under hösten – det är för mycket annat nu. Men det kanske är läge att söka till våren om igen. Förr kunde man omregistrera sig på en kurs utan att söka om igen, men något säger mig att det systemet är omgjort. Men söka om kursen till våren och börja om? Hörde att de tagit in 2500 studenter den här terminen, så jag misstänker att de räknar med att en och annan ska falla ur – och kanske försöka igen. Det är ju inte som att jag ”tar” nån annans studieplats, menar jag – och som distansstudent tror jag inte att jag kostar så mycket heller.

Gillar den här bilden, men skulle vilja ”laga” de två trasiga bladen som hamnat mitt i bild. I teorin vet jag väl på ett ungefär med vilka verktyg, men… det måste finnas smartare sätt än som jag försöker, för jag kan inte få det bra. Hade jag gått kursen, så skulle jag garanterat ha kunnat det. Fan.

(Som vanligt vet jag inte vad det är för växt jag fotograferat – nån som kan hjälpa? Eller – är det lupinblad?)

***

Ett annat major ”fan också”: Jag känner mig superrisig. Och det är väl illa nog om jag håller på att bli sjuk, men jag känner mig mest hemsk om jag (ovetande) smittat ner alla vännerna på träffen igår. De brukar ju säga att man smittar som mest innan man ens vet att man har nåt att smittas med… Och i så fall är det ju synnerligen otajmat att gå på träff med 70 pers dagen innan man börjar känna sig risig. Hoppas att ni klarar er… 😦

Annonser

4 Responses to Photoshop-svammel + bad news

 1. Camilla skriver:

  Skulle du kunna rapportera om vad du får för svar om PS-kursen? Jag ligger ju också efter tokmycket och hade tänkt spurta nu i höst, men är helt sjukt stressad för tillfället och ska eventuellt flytta i årsskiftet och det tar ju en himla massa tid…

 2. Camilla skriver:

  Läcker bild förresten!

 3. Catharina skriver:

  Jag ”går” också photoshopkursen, tänkte att jag skulle hinna det samtidigt som mammaledigheten, men HAHA, jag har inte heller lämnat in någonting. Nu sover iofs G ibland längre stunder på dagen, men jag har PS på vår stationära dator och kan alltså inte sitta i vardagsrummet.

  Vad är dealen – måste man ha skickat in något snart, eller räcker det att ha registrerat sig?

  Har du lust att ses någon gång och jobba med nån uppgift ihop? Om vi kommer så långt vill säga 😉

 4. Elina skriver:

  Jo, nog är det lupinblad. Föräldrarna har mängder av såna, det är så tacksamma att fotografera!

  Hoppas att jobbgrejen blir lyckad och att du hittar gott kaffe 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: