Åh nej!

Håller på att bli riktigt riktigt tokförkyld – näsan har varit svullen hela dan, men nu håller på det på att utvecklas till en riktigt härlig förkylning, snorig och tung i huvudet och nyser var femte minut. Urk.

***

Har för övrigt haft en riktigt rutten eftermiddag, insåg på bussen på väg hem att jag inte hade några nycklar, och att mobilen låg kvar på jobbet (batteriet är kasst, så jag måste ladda den varannan dag vare sig jag pratat i den eller ej – sålunda ligger telefonen på jobbet och laddar batteriet över natten…). Vad gör man? Sitter lugnt kvar på bussen och hoppas att grannen, som har extranyckeln, är hemma. Kommer hem och upptäcker att grannen INTE är hemma…

Det vart ett trixande, telefonlånande och väntande på grannens son, som jag fick tag på och som lovade komma och släppa in mig så att vi kunde leta efter extranyckeln… Gah. Men till sist så. Fast vid det laget var klockan nästan 17, och innan jag fått hem kidsen var klockan nästan halvsex.

Så det blev bönsallad till middag. Det är verkligen så SJUKT gott! Nu gjorde jag enbart på burkbönor idag pga tidsbrist – det är ju inte miljövänligt så det stör, men det är ju bättre speed-mat än mycket annat, i alla fall. Men såhär:

1 stor burk kikärter
1 lite burk vardera av haricotsverts, kidneybönor, stora vita bönor och majskorn
1 pkt körsbärstomater
2 avocados
Soltorkade tomater
1 halvt paket fetaost
Blanda i dressing av pesto (2 delar vanlig och 1 del pesto av soltorkade tomater), olivolja, balsamico och en gnutta dijonsenap. Klart!

(Hm – det känns som om det var nåt mer jag hade i, men jag minns inte just nu…!)

Det blir lite olika varje gång, men såhär gjorde jag idag och det var gudlöst gott! Mmmmm – jag blir nästan hungrig igen!

Men nej, jag ska gå och sova. Verkar som om lillkillen har växtvärk i natt, så man får väl sova i korta pass dårå. Det jobbiga är att han är så förbannad när han vaknar. Vrålar och kastar saker och slåss. Jorå, man ska veta att man lever…!

Annonser

3 Responses to Åh nej!

 1. ylva skriver:

  det kändes som om jag ville svara något på det förra inlägget, men jag har… ehum… tappat bort huvudet. en aning för trött för att skriva något som helst opuckat, så jag säger att jag läste och förstod. bara så att du vet liksom. och så önskar jag en betydligt bättre morgondag!

  kram kram,

 2. Laila skriver:

  Krya verkligen på dig!
  Hoppas dessutom att lillkillen får en någorlunda lugn natt…

 3. DH skriver:

  Salladen är testad (om än i lite pimpad variant). Grymt god!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: