Ett normalt inlägg (?)

Nu har jag gått och känt efter hela dan, och ja – det enda jag vill göra i helgen är att vara med mina barn. Så det blir det. Har ett vagt minne av att vi får gäster också, så vi kanske ska ta lite bakstök imorgon då, så vi har nåt att bjuda på. Det tycker nog killarna är kul – ja särskilt X, fast han sätter ju i sig halva degen innan man hinner baka ut den, så då får man rasta simultanförmågan lite.

Fast lite sur är jag – fick den briljanta idén att kvista ner på NK och handla lite tacos till middag, och hann tänka ”å vad gott, det var ju evigheter sen sist” – innan jag insåg att alla andra uppenbarligen fått samma snilleblixt. Ja, inte tacos då, men att handla på NK innan helgen. Det var helt kört att ta sig fram, och dessutom hade de bara ljusgröna avocados, hårda som hockeypuckar, så det fick gå bort. Det blir fiskpinnar istället. Inte riktigt samma sak, känner jag… Fast det var tack och lov evigheter sen sist det med.

Nästa vecka ska jag skärpa till mig och börja ta kameran med mig till jobbet igen. En vis man påpekade nyligen att kameror är till för att finnas till hands 365 dagar om året. Diskussionen gällde huruvida ett kameraköp borde vara av system-modell eller ej. (Den som inte kan gissa sig till vilken sida av argumentationen jag förfäktade får ta på sig dumstrut och ta ett besök i bloggarkivet för att göra läxa…!) För att inte helt förlora trovärdighet måste jag nu upp till bevis – man kan visst ha systemkamera OCH ha den med sig… om inte 365 dagar om året, så ofta i alla fall!

Skämt åsido, jag ingick faktiskt en pakt med mig själv i början av veckan – innan kameradiskussionen ens ägt rum – att se till att lägga ner lillkameran i handväskan, så att DEN åtminstone finns med 365 dagar om året. Eller så. Jag befann mig på en brygga vid en sjö och det var ett mjukt, disigt och lite svalt ljus som gjorde allting jättevackert och färgerna var fantastiska och vassen speglades i det stilla vattnet… Och jag hade INGEN KAMERA. Jag hade dessutom (apropå trovärdighet) just presenterat mig för nya killen på jobbet som kameranörd av rang och klass – och så hade jag ingen kamera med mig på konferensen. Hur fan tänkte jag då??

Så – det ska jag göra i helgen. Ladda batterierna till lillkameran och se till att den är tömd och redo för action – samt placera den i handväskan. Alltid redo. Nu jävlar, världen, skaru få se på kameranörd av rang och klass!

Annonser

One Response to Ett normalt inlägg (?)

  1. ylva skriver:

    själv tycker jag faktiskt att det är lättare att få med mig en systemkamera än en kompakt på stan. mysko, jag vet. men ofta upplevs man som lite jobbig och mystisk när man fotar dittan och dattan med en liten kamera. häver man däremot upp en stor grunka som alla ser verkar det mer legitimt på något vis.

    synd att det inte blev någon kurs!

    kram kram,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: