Högen växer…

9 skanningsklara sidor ligger här och väntar på energi och lust att ägna en kväll åt att pola med skannern. Den råcoola layouten är klar, men… mja, jag tyckte nog att den var råcoolare i mitt huvud än på papper. Jaja, så blir det ibland. Texten blev jag dock mycket nöjd med, den ligger helt klart på topp-10-listan.

Madame la Fnejto har en tråd på Forumet om vilka som är favoriterna bland ens egna samlade verk, så det går jag och klurar på just nu. Vilka ÄR mina egna favoriter?

Den här kommer högt på min lista:

Jag gjorde den till en Quckutz-tävling, tillsammans med två andra alternativ. Till slut valde jag att skicka in en annan, men för mig har det hela tiden varit denna som är favoriten. Antagligen för att den är så fokuserad kring budskap och typografi, som är det roligaste för mig. Den jag skickade in hade jag lagt ner så mycket på, det var egentligen det som avgjorde – men en del av mig ångrar att jag inte skickade denna istället. Ska man tävla ska man ju göra det med de grejer man verkligen känner starkt för.

Hm – ska vaska fram fler favoriter framöver, men nu måste jag gå och sova. Måndag igen imorron. Hur kan det bli måndag så fort varenda gång? Nåja. Förra veckan var veckan från helvetet, denna veckan blir lugnare – men jag har asavärldsapruttmycket att göra, så det lär väl bli hysteriskt ändå vad det lider. Men det är OK, för på lördag ska jag på pysselträff igen, så prio 1 för veckan är att INTE BLI SJUK!

3 Responses to Högen växer…

 1. Hattifnatt skriver:

  Sätt dig och kela med scannern asap, tycker Mme Fnejto! Nie sider, det är inte illa pinkat hörru!

  Jag håller med dig om att LOn ovan är sjuukt snygg – den skriker Jenny-style faktiskt! Det är så snyggt med de röda detaljerna som liksom ”poppar”!

  Så hoppas jag att du får en uthärdlig vecka trots asavärldsapruttmycket att göra, kör inte slut på dig bara – för på lördag vill jag ju babbla ditt och datt med dig! Ska bli hemskans trevligt!

  KRAM!

 2. Per Stromsjo skriver:

  Vad tycker småkillarna? Det måste ju finnas åldrar när sån’t här är mega-pinsamt men den tiden kanske inte har infunnit sig än.

 3. jenny skriver:

  Tja, det beror väl på vad morsan tycker om tjejen ifråga, om albumen kommer fram eller inte…? *grinar djävulskt*

  Nej allvarligt… Jag tänkte på det där igår faktiskt, det är lite ”men mammaaaaaaaaa”-varning på den sidan jag satt med då, så jag anpassade texten lite kring det – att jag faktiskt VET att jag har barnen till låns, och att jag därför passar på att njuta av den tid de är ”mina”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: