Jäkla skitvirus!

Jag blir inte klok på det, det här himla viruset jag går med. Det går fram och tillbaka HELA tiden. Ont som fan i halsen igårkväll och imorse, sen gick det över på förmiddagen och eftermiddagen – och nu är det tillbaka igen. Annars ingenting – jag är trött, men hallå… med små barn i huset är ju tröttheten en ständig följeslagare. Inget man reagerar på, precis.

***

Dagens reklampaus: Icas Dinkel-cantuccini. Jag gillar mandelskorpor, så är det bara. Jag vet inte varför jag vände på paketet med ”Dinkel-cantuccini”, vanligen brukar jag tänka att man ska ge fan i att försöka ”nytta till” onyttiga grejer, det är bättre att äta äkta vara så sällan att det inte spelar någon roll att det är onyttigt. Men jag vände och läste ingrediensförteckningen: Dinkelvetemjöl, vetemjöl, socker, mandel, ägg, mjölk, smör, bakpulver, honung, salt, vanillin, emulgeringsmedel.

Ni märkte va? Med undantag för ”emulgeringsmedel” var alltihop som hämtat ur vilket skafferi som helst. Inget ”härdat vegetabiliskt fett” eller annat obegripliga äckligheter. Smör, rätt och slätt! Sånt gillar vi.

Fast vad tusan är emulgeringsmedel, egentligen?

***

Nu ska jag göra klart en svincool layout jag började på igår. Jävlars vad läcker den är. Som en löpsedel på 70-talet – fast med snyggare papper. Enda kruxet är att jag vill ha in text, men den får inte plats nånstans. Den feta rubriken har stulit all plats på sidan…

Annonser

2 Responses to Jäkla skitvirus!

 1. Rana skriver:

  Vi vill se din ascoola layout!!!!! 😀

  Läste inläggen nedan. ”DÄN e Sab?” Hahaha!!! Obetalbart. Du skriver skitbra.

  Och krya på dig.

  Kram, R

 2. Per Stromsjo skriver:

  Här har det också snörvlats av och till men numera allt mindre. Så det finns hopp.

  Det där att vända och läsa på förpackningar är något man gör förvånansvärt sällan. En utmärkt lagstiftning som tvingar fram en redovisning och så kör vi likväl fast-forward till kassan utan eftertanke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: