Kvällens produktion:

9 st inskannade layouter, samt 3 st nyproducerade kort till Rosa Bandet-kampanjen. Ligger sjukt back, får verkligen ligga i om jag ska ha en SPORTMÖSSA att skrapa ihop samma summa som förra året.

Idag hade jag speed-kortmakar-drottningens ord (”enkelt, enkelt, enkelt!”) ringande i huvudet – och en av hennes designer också, så jag plankade rakt av: ett blingat träd. Skitsnyggt. Tycker ändå att 3 färdiga kort på ett par timmar är rätt raskt marscherat – för att vara jag. Har 3 färdig-blingade träd kvar att göra kort av också, så det ska väl gå rätt fort hoppas jag. Klistra nageldekorationsbling på ett stämplat träd tog sin lilla stund, kan jag rapportera…!

För övrigt är det en ny hög som växer här hemma: Högen med layouter som inte får plats i något album. Har fler album i förrådet, men grejen är att jag ville ha olika färger till killarna, så att de får varsitt. Hittills har jag allt blandat i samma album, men jag borde ju dela upp dem. Tror jag…

Jaja, jag får väl dra en repa på stan – grejen är ju att jag är ”lite petig”, så risken att jag ska hitta ett album jag gillar är inte överhängande. TROTS att jag scrappar A4 enkom för att kunna sätta mina layouter i album av modell ”vanliga kontorspärmar”. Bara de är snygga dårå. Ingen ful plastetikett i ryggen. Och ingen ringpärm, eller D-ringspärm – det ska vara en sån som håller ihop i ryggen. Och så snygg, förstås.

Så JA – nu har jag skannade layouter. Men ingen ork att Photoshoppa och klistra ihop ikväll. Ni får vänta likförbannat. Sorry! Den ENDA layouten som inte är till Pappersbiten är en dubbel, så den måste grejas lite extra med. Jag kommer att dränka Pappersbiten-bloggen den närmsta tiden – 8 layouter ska dit, och jag tänkte försöka göra en till i helgen. When it rains it pours, som de säger…! ;o)

***

Sen kommer dagens fråga – och det är en MUSIKFRÅGA! *infoga sliskig game-show-jingel här*

Jag har fastnat för Neko Cases röst – den är råcool, i någon slags bokstavlig bemärkelse. När jag hör den här låten, så är det något i mitt bakhuvud som säger mig att den rösten har sjungit någon råcool filmlåt också.

Ni vet hur det är med filmmusik, man hör ungefär 5 sekunder av en låt när man är mitt upp i en film och egentligen har annat att tänka på. Så jag har ingen aning om vad det är för låt, OM det verkligen är Neko som sjunger eller om det bara låter liknande – och i vilken film det i så fall skulle kunna röra sig om… Nån som vet? Har en liten länk månne?

Jag hör, kanske 3-4 toner av någon musikslinga med hennes röst i huvudet, men det är för lite för att jag ska kunna placera det – bara tillräckligt för att inte kunna släppa det… HÖGST irriterande! Hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: