EUREKA!!

Whee! Ni som minns scrapträffen i november i förra året då jag ägnade mig åt att stansa igenom alfabet för att kolla vilka som var dåliga och skulle beställas nya från QK – och att jag sedan berättat att jag tappat bor blocket där jag antecknat vilka dies som skulle reklameras – ni förstår LYCKAN när jag nyss hittade den förgjordade anteckningsboken! Yeehaw! Det innebär att jag bara behöver stansa igenom de alfabet jag köpt sen i november – och det kan ju inte vara så många…? ;o) Jag är GLAD! Här skas skrivas till QK – de kommer att få spel, här kommer reklamationer på 17 alfabet på ett bräde…! *s*

Idag gör jag för övrigt inte många knop – känner mig vissen igen. Fattar inte detta, det gjorde jag ju efter förra träffen också – och sen blev jag aldrig sjuk, men ändå… Börjar jag bli allergisk mot pysselträffar? Hemska tanke…!

Min varukorg på Papperbiten är uppe i cirkus 1200 – förutom BIAn var det ju dessutom dags för den årliga fetordern på cardstock. Jag brukar köpa en ca 100-pack om året, så räcker det om jag småkompletterar vissa färger sen. I fredags köpte jag lite från PaperMaze som hade 30% på MIN struktur (canvas – använder inget annat, för det blir så rörigt att hålla reda på. Canvaserna känner jag i princip igen när jag ser dem – inte alla, men de nyanser jag använder kan jag titta på och namnge by heart… I know, I’m a sicko!) – 58 stycken.

Men de hade ju inte alla mina färger förstås, så då skulle jag komplettera från Sanna, så nu är jag uppe i 83 stycken där också… Ähum. Men – när det gäller cardstock har jag inte ens vett att få dåligt samvete – jag vet ju att det går åt. Fast nån sorts spärr finns det visst ändå, för jag har otroligt svårt att trycka iväg en beställning för så mycket pengar – även om jag vet att jag sen har cardstock för ett helt år… Och en maskin jag kan göra små julklappsminialbum med, så enkelt som simsalabim! Ähum. Återstår att se om det blir några julklappar, men små böcker till barnen, och kanske en och annan åt mig själv, det lär det bli!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: