Hamnpromenad

Nu börjar tröttheten göra sig påmind. Sista timmen med barnen hade vad som helst kunnat hända, känns det som. Men några bilder fixade ikväll. Dessa är från en undanskymd hamn i Caorle. Man fick verkligen leta för att hitta dit – det var ingen hamn avsedd för flanerande turister, så mycket förstod man. Fast vi flanrade ändå.

Jag är alldeles för trött, men jag ska ändå gå ner och pyssla lite en stund nu tror jag. Lite för min mentala hälsa. Jag klarar inte av ”äta-jobba-sova-dö”-konceptet riktigt, måste någonstans inbilla mig att det finns något mer – en trevlig utsikt från hamsterhjulet som gör det hela mödan värt.

Fick traven med papper från Papermaze, de 58. En färgglad hög med härlig tyngd. Jag hade chansat på några nyanser och de var givetvis inte vad jag ville ha, men nu har jag dem. De går nog åt förr eller senare…! Och enligt uppgift lämnade BIA:n Alingsås idag, så om posten sköter sitt kanske jag rent av har avin imorron. Eller dagen därpå.

Jag sitter i sonens säng och skriver. Hans sovande, snusande andetag får mig att nicka till hela tiden…! Det får bli en tidig sänggång ikväll.

Annonser

2 Responses to Hamnpromenad

 1. Annika skriver:

  Åh,nej, inte var det mig själv jag talade om inte, har inte en bråkdel av allt hon lagrat där! Och ärligt talat fattar jag inte varför man ska ha såååååååååå mycket! När gör man av med det?

  Nåja, kanske är det avundsjukan som talar…

  Massor av tack för din goa kommentar om mina layouter!SIS catwalk är det här;
  http://www.scrapinstyletv.com/portfolio/catwalk.php

  Huge site åver där! Kram
  Annika

 2. BaraJag skriver:

  Snyggt foto!

  Panikbeställde själv cardstock igår och är lätt osäker på en del nyanser. Du kan inte ana vilken färg jag plockade in i min beställning … (Jag menar det!)

  Scrapaddicted hade fraktfritt till 16.30 igår och jag fick inte tummen ur förrän 16.05 så det gick nog lite väl fort, ehum. Men det är ju som du säger, förr eller senare går de ju åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: