Brottningsmatch

Jag brottas med mig själv om huruvida jag ska besöka Syfestivalen om ett par veckor eller inte. Jag hade tänkt ta en ledig dag med hjälp av flextimmar, och strosa runt på mässan hela dagen. Sen upptäckte jag att jag inte har några direkta flextimmar kvar, och efter crazy-shoppingen av BIA + ett halvt ton papper känner jag dessutom att kassan är lite ansträngd. Vilket den säkert egentligen inte är (nåja – åtminstone inte värre än vanligt), men ändå.

Å tredje sidan… Scrapsaker är jag inte så sugen på, faktiskt – förutom Granola-pappren jag aldrig fick (pga nån felleverans nånstans, fattade inte riktigt om jag ska vara ärlig) på min BG-förbeställning. Men band, knappar, spetsar…! Jag är sugen på att åka dit och frossa i textilier – inte för att jag syr, men många såna grejer går ju att klistra fast på papper också, om man känner för det. Svart spets har jag letat efter – och nu i kväll satt lillkillen och rotade i min knapplåda, så då fick jag knappshoppingabstinens också… På mässan brukar jag köpa knappar i rör för 15:- st, då köper jag färger och modeller jag vet att jag använder mycket. Typ – röda och orange knappar…Mmmm. Bruna knappar har jag himla dåligt med faktiskt. Men är det värt 120 spänn i inträde för att gå och pilla på knappar och spetsar en dag? 120 spänn och en surt hopgnetad sparad semesterdag?

Jag har iofs ganska många sparade semesterdagar, så det vore väl ingen större katastrof så – men jag blir faktiskt lite stressad av att inte ha några ordinarie semesterdagar kvar. Det har nog aldrig hänt förr…!

Å fjärde sidan… en ledig dag och tid att pilla på saker jag blir glad av, det kanske är precis vad jag behöver? Det kanske är en rätt hygglig investering trots allt…?

Och å femte sidan lär jag väl låta mig förledas att handla för mycket om jag åker dit – i vanlig ordning!

Annonser

2 Responses to Brottningsmatch

  1. Pia/Scrapangel skriver:

    Ta dig dit, det är min spontana tanke 🙂

  2. AnnaB skriver:

    Jag åker nog dit på fredagseftermiddagen tror jag. Så jag tycker förstås att du också ska göra så. 🙂 Jag har inte tänkt shoppa en massa, men det brukar vara så roligt bara att träffa andra scrappare och att få driva runt lite grann… Och en och annan liten pryl står kanske ändå på önskelistan också… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: