Nattsvammel

Dygnsrytmen blir om möjligt mer kajko än vanligt när man är hemma och latar sig, även med kroppen full av infektion. Så här sitter jag. Är för trött för att göra nåt mer kreativt nu, men har i alla fall gjort något på min surdegslayout – den blir fin. Det lustiga är att senaste layouten jag kallade surdeg blev också fin – och lite speciell. Det kanske är så – det blir speciellt fint när jag lägger extra tid på ett projekt, men å andra sidan har jag sällan tålamod att slutföra de projekten, så därför blir de liggande – eller aldrig ens påbörjade, för att de verkar för jobbiga…?

Hursomhelst – den jag håller på med nu blir nog en personbästa. Jag tycker larvigt mycket om den redan – och det fast att det är jag på korten! Bara jag inte fuckar upp nu på slutet… Yikes! har en halv rubrik och journaling kvar att göra. Kanske några handgjorda dekorationer till – jag ser ett bart hörn jag kanske måste göra nåt åt…

Jaja, blir hursomhelst hemma även imorron. Bacilljävlarna ger sig inte…

Fast mitt upp i feberdimmorna konstaterade jag – när jag såg hur min bild blev med sin japanska antik-touch och reflekterade över hur ung och oförstörd jag såg ut, trots att bilden bara är ett år gammal – att jag måste jaga ut nån fotokunnig mänscha i naturen nån dag och ta nya bilder. De jag har tog Malin för ett år sen – och jag tog en drös på henne, förstås. Jag tror att vi båda lyckades klämma in hyggliga bilder på varann och hade en rysligt trevlig dag medan vi hölls med kameror och vinklar och bakgrunder. Här hemma blir inga bilder tagna på mig, inga jag vill kännas vid i alla fall, och en gång om året kan väl vara lagom att även modern fastnar i pixelvärlden. För dokumentationens skull.

(Och för att det suger hästballe att alltid vara bakom kameran, aldrig framför – helt enkelt. Jag vill också ha nån slags påtagliga bevis för min existens!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: