Växtkraft

Det här är en rätt absurd bild – jag menar… vad fan säger man om den här? Men den är lite läcker ändå… Den är tagen i förbifarten, jag fick bara en bild. Jag skulle ha velat ta fler, fått någon som var mer genomtänkt i kompositionen – jag stör mig lite på det där bladet som är ”felvänt” mitt i fokus… Men skitsamma. Kontrasterna, skärpan, det skirt gröna mot det kompakt svarta… Nä, jag tycker det här är en läcker bild, rakt av!

Annonser

4 Responses to Växtkraft

 1. ylva skriver:

  jag håller med, den är läcker (och där kläckte jag ur mig ett ord jag nästan aldrig använt *lol*)! och fotona på hamnen och dig likså. du har inte funderat på att ge äldste sonen en kamera? min fick en i födelsedagspresent och kan inte sluta trycka av :S . om jag bara kan få honom att sluta envisas med blixten så blir det kanske några foton på mig med. skämt åsido, just nu blir det ju inte så vansinnigt tjusiga bilder på just mig, men det är faktiskt ganska intressant att se familjen och världen ur hans perpektiv.

  hoppas att det känns bättre snart!

  kram kram,

 2. Ellinor skriver:

  Jag tycker det där är en jätteläcker bild? Canvas i svart-vitt kanske? Annars följer den väl också hjälpligt de där ”fotograferingslagarna”, tredjedelar, gyllene snitt och diagonaler… (Hmm, det var ju inte så att jag kunde dem själv direkt heller *fniss*)

 3. Jenny skriver:

  Ellinor – varför i svartvitt? Jag funderar faktiskt på att göra den på canvas – fast i färg. Jag gillar det gröna mot det svarta, och är det nåt vi behöver här hemma så är det färg…! Inte för att vi inrett i grönt någonstans, men det matchar ju krukväxterna i alla fall…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: