Filmtajm!

Jag måste börja sova mer. Jag är helt enkelt för gammal för att leva efter devisen ”sova kan man göra när man göra pau himmet” – jag känner mig färdig för himmet redan nu… Men inte ikväll. Ikväll blir det friscrapping och filmen The Mist – lite lagom för en Halloween-afton som denna. Jag minns när jag läste Dimman – känslan, inte novellen i sig – att jag lade ner boken med bultande hjärta och sen slet upp den igen, för det gick inte att fortsätta läsa, men heller inte att sluta.

Jag gillar verkligen Stephen Kings berättarhantverk. Han har lite… kiosk-stämpel på sig, det är inte fint att gilla Stephen King, men fy fan… Mannen kan berätta en historia. Egentligen är jag inte så förtjust i hela skräckgrejen, för mig är det sidospåren, personporträtten och själva berättarglädjen som gör hans böcker magiska. Jag skulle kunna fördjupa mig i reflektioner kring Kings bibliografi både länge och väl, men nu ska jag släpa fram pysslet till TVn, för nu börjar filmen!

Annonser

One Response to Filmtajm!

  1. Ellinor skriver:

    Jag är en stor Stephen King-fantast! Jag har läst alla böcker som kommit ut i Sverige (utom de senaste delarna av det svarta tornet, jag väntar på bokrean för att köpa nästa del 😀 samt Lisley’s story som ligger och väntar…) Bästa boken är i alla fall Maratonmarschen…fantastisk! (min pappa tyckte jag var lite morbid som läste Pestens tid vid frukostbordet dock *lol*).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: