The Force is strong within me

Idag har jag en skön magkänsla. Jag kan inte riktigt skaka av mig den där misstänksamheten jag upptäckte igår, och jag gillar den inte och vägrar kännas vid den, men idag är behovet att se över axeln borta. Jag gör bra saker, saker att vara stolt över – saker som är bara mina, som ingen annan skulle kunna göra.

Det var väl egentligen det jag svamlade om igår. Det magiska i att hitta just Det Där, det som får min själ att glöda och frigör en urkraft starkare än något annat. Det finns en otrolig trygghet i att finna den kraften inom sig själv. Vad finns att vara rädd för, när man besitter en sådan styrka?

Så idag är magkänslan god, sinnet har frid och Kraften är med mig.

Annonser

2 Responses to The Force is strong within me

 1. Malin Tvedt skriver:

  Vilket härligt inlägg! Precis så här känner jag igen ‘min’ Jenny! Alla har svackor, men nu har du rest dig med styrka igen. ”You go, girl”, som någon sa någon gång.

  Kram!

 2. Hattifnatt skriver:

  Klart du ska vara stolt! Du är en intelligent person med många talanger att ta vara på, hörru – du får inte vara så hård mot dig själv! Aj lajk jo, bäjb!

  Har inte hunnit sätta mig in i det här med Spotify än, mer än att jag suttit och lyssnat lite. Nackdelen är att de trycker in små reklamsnuttar ibland (mellan låtarna tackålov), men det är väl smällar man får ta när man får använda det gratis. Skulle jag upptäcka att jag har/får invites så lovar jag att vika en åt dig, apselut 🙂

  Ha en finfin kväll!

  BamseKRAAAAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: