Tog mig i kragen…

…idag och gick till doktorn. Efter fem veckors krasslighet, alltjämt ökande matthet, håglöshet och energibrist samt diverse symptom som kommer och går som barn i huset, fick jag helt enkelt fetnog. Och sedermera antibiotika. Läkaren menade att om det varit virus, så skulle det ha gått över vid det här laget, och skrev ut antibiotika. Gillar inte att behöva ta antibiotika, men å andra sidan – jag tar verkligen inte ofta. Nu har kroppen gjort vad den kunnat i 5 veckor, nu kan den gott få lite hjälp på traven.

Så jag är lite glad, trots allt. För att jag fått ”kvitto” på att jag inte är hypokondrisk och lat, utan helt enkelt har en långlivad infektion som jag släpar runt på och undrar varför hela jag går på halvfart…!

Ge det några dagar nu bara, så ska jag vara fit for fight igen, och förhoppningsvis orka mer än gnälla och hanka mig fram i tillvaron – kanske rent av orkar inviga min BIA, som stått i skåpet i en vecka nu…! Och diesen jag fick igår, och clearstampsen jag fick i pris för en tävling på LC-cropen (från JP Hobby – men jag hittar inga clearstamps i webshoppen…), och vad jag nu kan tänkas komma hem med från mässan imorron. Minns knappt när jag pysslade senast. Tänk om jag glömt hur man gör!

Annonser

2 Responses to Tog mig i kragen…

  1. AnnaB skriver:

    Hoppas medicineringen hjälper bums!!! Och att vi ses på mässan imorgon! 🙂 Jag åker nog dit vid lunchtid, eller något liknande.

  2. Jenny skriver:

    I så fall är det inte alls omöjligt att vi springer på varann, jag ska inåt stan och träffa en kompis på förmiddagen och sen åker jag utåt Kista. Det kan nog bli runt lunch eller så.

    Sen ska jag gå runt LÄNGE och titta på alla textilmontrarna. Är på jakt efter SVART SPETS och lite nya band. En å annan knapp kanske… ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: