Mässdags

Till slut bestämde jag mig alltså för att gå på mässan imorgon. Är ledig, ska morgonfika med Hanna, softa och… bara andas – hela förmiddagen, och sen åka utåt Kista på eftermiddagen. Den här gången ska jag ta det superlugnt på mässan. Jag ska egentligen inte handla något, utan jag åker dit för att… mest bara vara tror jag. Låta fingertoppar möta tyger, spetsar och pappersstrukturer, ögat smekas av färger, mönster och former, själen fyllas av näringsmättad inspiration och stilla-glädjor.

Jag ska titta efter svart spets – det har jag letat efter länge, men hittar ingen jag gillar. Förra året på syfestivalen hittade jag vackra band som gått som smör i solen, det vill jag hitta mer av. Jag brukar – naturligtvis – titta efter knappar, det finns någon butik som brukar sälja rör för 15-25 kronor. Köpte något år ett rör knallröda som jag fortfarande har och älskar. Och gulorange, de är nästan slut. Så orange och bruna knappar står också på inköpslistan.

Och så ska jag kika efter Basic Greys Granola-serie, eftersom jag inte fått tag på dem ännu. Det är framför allt ETT papper som jag bara måste ha, åtminstone ett par-tre stycken av… Och så crate-serien (serierna?) som jag visade här i bloggen för några dagar sen.

Det är väl det tror jag. Men jag åker egentligen mest för upplevelsen, färgerna, känslorna. För att fylla själen med liv och lust den så väl behöver just nu! Mmm, nu börjar jag verkligen längta!

Annonser

2 Responses to Mässdags

 1. Mysmasken skriver:

  Såg att jag fått massa hits från pyssel.net och ja, jag säljer både punchar och stämplar och allt annat som finns i katalogen.
  Min hemsida om detta finns här: http://www.gummibiten.com
  Jag tar inget extra, utan bara som det står där, och det är i CAD, men tänk på att det blir snordyrt iallafall… Först frakt till mig 10% (eller minst 10 dollar), sen 13% skatt för att de ska skicka till mig, och sen frakt till Sverige. Men det gååår iallafall 🙂

 2. ylva skriver:

  fasiken, jag hade helt glömt bort mässan! inte för att jag kan gå själv, men en vänlig själ hade erbjudit sig att shoppa åt mig om jag bara skrev en lista… så gick det med det.

  hursomhelst så har jag varit genant nyfiken på hur det gått med den där art-journalen, men inte riktigt vågat fråga om den. vad roligt att du har kommit igång! förstår såklart att det är ganska privat, men skulle hemskt gärna se en sida eller två någon gång :). om du skulle råka göra några som inte är för privata alltså.

  kram kram,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: