Målarkludden Jenny

Det är inte mycket jag skapar just nu, men det jag gör ger mig desto mer glädje och lust. Jag tänkte när jag gjort klart första sidan i artjournalen (svengelska så det skriker, men jag ids inte tänka ut något svenskt ord just nu, ok) tänkte jag att den såg väldigt prydlig ut, lite ”Duktig Flicka” sådär. Men jag tänkte också att jag ska inte låta det störa mig, eller få mig att komma av mig – jag tänkte nånstans att efterhand kommer de där sidorna nog att bli mer och mer skaparglädje, färgkludd och ruffare tekniker. Det kommer.

Och det gör det. Inte för att jag blivit så himla wild ‘n crazy – men jag har slitit fram mina dabbers, de där ni vet som jag köpte men aldrig riktigt använt… Det tycker jag är framsteg – att gå utanför sina vanliga gränser och ramar. Det var lite det som var meningen när jag började med mitt art journal-projekt.

(Visst kan jag visa något därifrån så småningom, har svårt att tänka mig att den blir mer personlig än bloggen – inte på det här stadiet i alla fall. Men jag vill känna att jag är varm i kläderna först och gör sidor som känns färdiga – det gör de inte riktigt nu. Nybörjarfas!

***

Imorgon börjar min kurs! Det ska bli sjukt roligt – jag hoppas bara att jag hinner med det… Jag har inte skaffat nåt av materialet hon föreskriver, tänkte göra en liten BIA-bok av materialet… Whee! Några fler som ska gå kursen?

Annonser

2 Responses to Målarkludden Jenny

  1. BaraJag skriver:

    Jorå, jag såklart! 🙂 Å materialet är införskaffat å klart.

  2. iHanna skriver:

    visuell dagbok är det bästa sättet jag kommit på att beskriva en art journal på svenska, det fattar man ju till och med även om man inte vet vad det är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: