Processen inledd

Jag har just deletat 30 GB bilder från min burk. Den började gå trögare än trögt och jag tänkte att det kanske har att göra med att den börjar bli full. Var bara 30 GB från att ha proppat hårddisken full. Och jag har ju vetat länge att jag haft mycket dubblett-mappar, bara fegat och inte vågat ta bort. Men nuså, nu är de borta…! Jag har fortfarande drygt 22000 bilder på hårddisken, och MÅSTE verkligen gå genom och rensa – men när?! När jag vunnit 129 millar på lotto (typ imorron! *s*) och sitter hemma och pillar mig i naveln hela dagarna… DÅ ska jag sortera bilder!

Gah, jag är så trött hela tiden. Men nu tror jag att kidsen har somnat, så att jag kan få gå ner och fatta kärlek till tvättstugan igen. Det var två små lerpuddingar jag hämtade hem från dagis idag, isch.

För övrigt har jag kommit på mig själv flera gånger de senaste veckorna med att undra vad som hänt på dagis – vi har varit nöjda innan, tyckt att det varit god stämning och personalen har verkat må bra… Nu är det som om ett moln dragit in över allt det där och lagt en stor mörk skugga över allting. På lilla killens avdelning är det här, inte på stora – vad jag märkt.

Vad gör man? Ringer förskolechefen och påtalar att man faktiskt märker att något har hänt? Jag måste ju ha rätt att ställa krav på förändring, men hur fan gör man??

Suck. Ständigt dessa frågor. Nähäpp, tvättstugan vare… Tjolahopp!

Annonser

3 Responses to Processen inledd

  1. lagu stafa skriver:

    Tumblr has began preloading the audio file.

  2. Filmes online skriver:

    À noite, ele parece ver um fantasma de uma mulher.

  3. SBOBET skriver:

    Our football betting information will educate you the way.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: