Musikglädje

En annan glädja är faktiskt att jag gillar i princip alla låtar jag hittat på Youtube av Linkin Park. Ett klockrent nytt favoritband, helt enkelt!

Efter mässor och BIA-inköp och allt är kassan inte direkt i skick för några fler investeringar före löning, men sen ska det minsann bli en Linkin Park-platta eller två… Förstör man sina barn om man spelar hårdrock för dem, tro…? ;o)

Jag hittade förresten Linkin Park (jag har hört låtar av dem tidigare, såklart – men aldrig så att jag fastnat för dem) när jag letade efter nåt med Nickelback. Idag slogs jag av hur olika karaktär sångarnas röster är – den ene djup och mörk och sexig som satan, den andre nästan lite pojkaktig. (Och sexig, hehe…)

Ser fram emot att gå och träna (japp, nästa vecka blir det uppsträckning – det är helt sjukt hur jag kunde tappa träningen efter semestern…) med lite schysst musik i ajpådden.

3 Responses to Musikglädje

  1. BaraJag skriver:

    Äntligen! Nu har du fått smak för rocken, det betyder inte att all annan genre försvinner bara att du adderat ytterligare en njutning!

  2. Jenny skriver:

    Fast jag har varit lite rocker-girl hela tiden. OCH schlagerfreak – fast det är mer för grejen än musiken. Jag dissar ju det mesta ändå…! *s* Men Linkin Park är lite ruffare än det jag brukar gilla, faktiskt. Men en njutning är det, definitivt!

  3. Ali Davut skriver:

    its great, thank u very much 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: