Skaparsurr

Nästan halvnio och kidsen har precis somnat. Jag kan inte låta bli att lite grann längta till en tid då de kan lägga sig själva, och åtminstone teoretiskt förstå sambandet mellan att lägga sig för sent och att vara trött dagen därpå. Alla timmar man lägger på att få kidsen i säng nu, puh!

Jaja. Måndagen avklarad – typ nästan. Har tryckt igång en maskin tvätt nyss, så jag ”måste” sitta uppe ett tag. Funderar på om jag äntligen skulle ta och packa upp BIA:n – eller om jag helt enkelt ska ta och kludda ihop ett par sidor i ArtJournalen… Kom av mig när jag behövde dymon på ett par sidor och inte hittade någon – och sen inte heller hittade nån kopia av Måsen… Får väl besöka ett bibliotek imorron kanske.

Däremot har jag sett en utmaning idag som jag nog tänker försöka ge mig på under nästa år. Jag vill definitivt jobba mer med oplanerade blandtekniker som art-journaling är för mig – det och personliga reflektioner, lite som här i bloggen, fast analogt och understruket med färg och form. Citat, dikter, saker man snubblar över, tankar man tänker, nedklottrade saker på lappar, doodling, text-doodling (mitt eget ord, myntat här)… Vad man råkar vara på humör för.

Kolla förresten här också, en av länkarna längst ner i Hannas inlägg, som jag blev HELT betagen av. Att så enkelt kan vara så vackert!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: