Det var länge sen…

…som jag kunde kalla mig ”musikintresserad” utan att begå grovt hyckleri, jag tycker OM musik, men det blir liksom aldrig att jag lyssnar så mycket – inte sen jag slutade på mitt gamla jobb, där vi spelade musik varenda dag. Vi turades om att bestämma vilken platta, och det blev en spännande blandning må jag säga – trots att metal-kollegan nog höll tillbaka en del…! (Notera väl: det var inte för min skull!)

Så när jag nu inväntar påfyllning i det finansiella skafferiet för att kunna investera inte i EN utan TVÅ nya skivor på iTunes, så är det Big Changes för mig. Till det bättre. (Även om jag inte är helt säker på när jag kommer att kunna spela den ruffare av de tu, utan att skrämma slag vare sig på kollegor, arbetskamrater, barn eller andra oförstående individer i min närhet… Nåväl, det löser sig väl.)

Men jag måste fnissa lite – på ett sätt är jag också oförbätterlig i min brokiga musiksmak, för när jag väl bestämmer mig för att shoppa loss på musik är det de här två plattorna jag funderar på att tanka hem:

och

Varför bara lyssna på en sorts musik, när man kan blanda som man vill? Kan meddela att jag körde både Joey Scarbury och Linkin Park på gymmet i morse, och det gick hur bra som helst!

***

På tal om gymmet kan jag meddela att empiriska studier nu visat att man hinner tappa en sjuhelsickes massa kondis på 2-3 månaders träningsuppehåll – phew! Rekommenderas ICKE. Däremot upptäckte jag till min stora lycka att jag inte förlorat så värst mycket muskelstyrka, utan kunde gå in på bara strax under den belastning jag körde med före uppehållet. Hmpf. Jäkligt korkat att tappa bort träningen när jag väl fått in den rutinen i mitt liv, men varför gråta över spilld mjölk. Är jag lite trägen nu så kanske jag kan vara i fas styrkemässigt till jul – kondis och form lär ta lite längre tid, men vad tusan… Man måste ju börja nånstans!

Nu – hänga tvätt och sova! (Fast inte samtidigt, förhoppningsvis…)


Annonser

One Response to Det var länge sen…

  1. BaraJag skriver:

    Nä det var inte för din skull. Mins att du levererade justa brända doningar i det ruffare slaget till mig av och till. Minns nu inte exakt men har för mig att det bland annat var en grupp som började på … Jo! Evanesence hette dom nog kanske.

    Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: