Städdag?

Funderar på om jag ska ta och städa lite ikväll – bloggrullen, tänkte jag. Insåg just att de länkar som ligger på bloggen idag inte direkt motsvarar de 130 eller så bloggar jag faktiskt läser… Inte för att jag tänker peppra bloggen med 130 länkar, men jag ska åtminstone uppdatera lite…

Scraprummet skulle också behöva sig en duvning. Här trängs mjölkglas, en docka i bara mässingen, en trave tidningar sen i söndags, travar av diverse andra tidningar, en packe tillskurna pappersbitar jag tänkt göra en skissbok av (med BIAn, ni vet), och så pysselsakerna i sig, förstås. De ska förvisso vara här i krokarna, men just nu är för många av dem på samma ställe samtidigt, och det funkar inte. En del av dem har inte nån egen plats att vara på, och det är ett problem. Måste fixa lite. Ikväll, kanske?

Fast jag är mer på skriv- och slapphumör. Det är bara hjärnan såhär dags som kan vara lite naivt produktiv och tänka ”det här ska jag få gjort ikväll”, men när kidsen väl somnat, köket är sanerat efter deras middagsorgie och jag själv duschad och kammad och fin… då vet jag vad min hjärna är. Kokt. Inte produktiv, inte ett dugg.

Så – det blir väl som vanligt dårå, att jag hänger framför datorn och kläcker ur mig blogginlägg…!

Annonser

One Response to Städdag?

  1. Annika skriver:

    Hej!

    Nu chansar jag på att det är du som ställde frågan inne hos mig nyss ang ett alfabete; det är Sassafrass stickers och finns i flera färger. Tror Jane har dem på Scrapaddicted, bl a….

    Om det inte var du som ställde frågan så säger jag hej ändå! Gillar din blogg massor!
    Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: