Jag blir GALEEEEN! + bloggodistävlingsbidrag

Bredbandsuppkopplingen – nej bredbandsuppkopplingarna, för jag surfar faktiskt på mobila modemet nu – strular som tusan ikväll och det är så irriterande! Det funkar – funkar inte, funkar – funkar inte. BAH!

Hursomhelst, mellan varven sitter jag och funderar på alla mina bloggar, vad jag gillar och inte gillar. Jag har förbannat svårt för alla blogg-godisutlottningar som dräller ner min stackars feed. Okej om nån enstaka sån där förekommer ibland, men det är ju OCEANER av hej-kolla-här-man-kan-vinna-en-påse-knappar och allt vad det är. Oftast får man ju samma käcka tillrop från femtiåtta scrapbloggar i rad också…

Men för att bara en gång för alla bevisa vilken inkonsekvent och självgod jävel jag är, ska jag härmed givetvis delta i en bloggutlottning i alla fall! Bara för att just den här tyckte jag var lite trevlig…!

Johanna vill se Scrapsveriges mesta favorit-layouter, alltså den av ens egna scrappade verk som man gillar allra mest… Sånt är ju alltid kul att fundera på, jag fick helt enkelt sätta mig och bläddra i albumen och känna efter – och det är ju roligare än att sitta och störa sig på att bredbandet inte funkar (och definitivt roligare än att förbereda ungarnas kläder för imorgon, packa träningsväskan och annat krafs…!).

Det första jag inser när jag bläddrar i mina album är att jag är faktiskt rätt nöjd med det mesta jag gör. Det är ingen perfektion, gosh-knows, men jag gillar min stil och gillar det jag gör. Och många gånger sammanfaller känslan inför en viss layout med minnet av hur roligt/mysigt/trevligt jag hade medan jag gjorde den.

Och så gillar jag nästan alltid några av de allra senaste jag gjort. Den här är en klockren favorit (trots att jag svor rätt innerligt över de där bambubladen medan jag satt och klippte ut dem – men jag bara visste att det skulle bli bra, så jag fick bita ihop och göra klart. Har man en vision så har man!) liksom den här, som har en skön historia att berätta. Jag blir varm i själen när jag ser den!

Men – jag väljer ändå en gammal klassiker till Johannas tävling:

Den här är speciell. Jag såg den glasklart i huvudet redan från början, försökte beskriva den för några personer som tittade på mig med illa dold skepsis – för det lät nog inget vidare, det kan jag förstå. Men i slutänden blev den PRECIS så bra som jag trodde at den skulle bli. Om än jag inte riktigt förutsett hur ont i stans-axeln jag skulle få på kuppen. Men det var det värt!

Annonser

4 Responses to Jag blir GALEEEEN! + bloggodistävlingsbidrag

 1. Jag håller med dig. Lite väl mycket kolla-vad-man-kan-vinna ibland. Deltar emellanåt själv men då av någon ”särskild” anledning och avstår oftast ifrån den extra vinstchansen man får genom att länka i sin blogg. Inte för att jag inte unnar andra fler besökare, utan för att jag inte vill dränka min blogg i reklaminlägg och jaga bort läsare för den sakens skull. I Silwerstars tävling deltar jag för att den var annorlunda och för att man som du sa fick sätta sig ner och fundera litegrann.

 2. Sannasmamma skriver:

  Jag tror faktiskt inte på att man får den där extralotten om man länkar… 😉
  Jag tycker iaf att din lo är superfin!! =)

 3. Silwerstar skriver:

  Men så underbar layout! Härlig1!♥

  Jag är väl inte så väldans förstjust i alla bloggtävlingar heller ärligt talat, men jag gillar att ha tävlingar eller utlottningar själv ibland! *haha* Dock har jag inte tävlingar med syftet att få fler besökare, jag känner inget som helst behov av att vara den som har flest besökare, och jag kräks nästan på diverse inlägg i olika forum som där folk bönar och ber om att folk ska komma och kolla in deras blogg..! Sånt får mig snarare att vända mig om och absolut INTE gå in på de bloggarna. Jorå, så mogen är jag vettu 😉 Men jag tycker helt klart att det är kul att ha någon tävling eller så på bloggen ändå, för de besökare som hittat dit på ett eller annat vis. Bara för att det är kul! *s*

 4. Hattifnatt skriver:

  Jag älskar den layouten, den är underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: