Foton mig hit, och foton mig dit…

Så – jag började ju gå genom, betygssätta och kasta de bilder som verkligen är genuint usla. (Betyg 2 är bilder som jag tekniskt sett KAN kasta, men av sentimentala skäl har svårt att deleta rakt av. Egentligen tillför de ingenting, men de kan få hänga med så länge jag faktiskt har plats för dem…!) Det var inte särskilt roligt, så det tröttnade jag snart på. Nåja, jag har gjort januari-maj i alla fall. I år. 2007, 2006 och 2005 ligger nånstans i bakvattnet och skvalpar, men det låtsas jag inte om.

Men medan jag höll på, upptäckte jag en massa bilder jag aldrig printat (och därmed inte får scrappat, hemska tanke!). Nästa projekt blev sålunda att starta en ny mapp, dit jag för kopior av bilder som ska framkallas. ”Uppsamling 2008” heter den. Ska försöka få iväg den så att jag kan hämta biler inför nästa lördags träff på Havregatan, men det lär bli ett dyrt nöje. Hälften av semesterbilderna är klara för uppladdning, diverse bilder från sommar och höst – och så den här uppsamlingsmappen som inte blir att leka med.

Gulp. Och inte scrappar jag MER eller SNABBARE nuförtiden – snarare tvärtom. Jag borde klona mig till två, så att en kunde jobba, stressa och hämt-/lämna barn, och den andra kunde göra allt fluffet – leka med barnen (när de är på rart och stillsamt humör), scrappa och få ordning i fotomapparna.

Suck. Att den rackarns teknologin ska vara så förb… långsam i svängarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: