Stiltje råder, tyst det är i bloggen…

Hela dagen idag har jag haft huvudet fullt av tankar att blogga om, lite vanlig hederlig Jenny-mix sådär, högt och lågt, ljust och mörkt, lätt och svårt. Och när jag kommer hem är huvudet som ett stort, tomt påskägg – tomt och urblåst. Och då har jag ändå sovit rätt hyggligt i natt.

(En drogad hjärnas tunga sömn… jo, jag var hos en läkare igår och fick sömntabletter och lite annat. Är inte helt nöjd med det, men… nuffs enuff. Nöden går definitivt före stoltheten. Och jag TROR att jag mest behöver bryta den nedåtgående spiralen, komma i balans, och sen kommer det att funka som vanligt igen. Fast jag tog bara en halv – livrädd för piller!)

Men det är väl som jag och väninnan Fru C konstaterade för många år sen: Tricket är inte att sova 8 timmar, utan att göra det mer än en gång.

Annonser

2 Responses to Stiltje råder, tyst det är i bloggen…

  1. Linda skriver:

    Aha, det är det som är tricket är nog något jag skulle behöva lära mig också. Funkar en natt i månaden? =)

  2. BaraJag skriver:

    Jupp så är det! jag var väl inte sådär fasligt bra på att praktisera det på den tiden det begav sig. Denna vecka har jag varit duktig och sovit 9 + 9 + inatt 8. Känns redan mycket bättre. Å andra sidan tog en veckas gäster musten ur mig så det var väl total utmattning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: