TGIF

Om nu de envisa små huliganerna kunde somna nån gång, så att deras ömma moder kan få gå och packa Navigatorn full med pyssel. Jag känner mig oinspirerad, och vet inte alls vad jag ska göra. Tar med mig några surdegar jag kanske får lust att avsluta (bland annat en supersomrig badlayout om när X var på kalas på tidiga sommaren och inte ens kunde lockas med tårta och godis att lämna plaskpolen, så förtjust blev han i den!

Och så har jag två språklayouter (en till vardera barnet) som är ständigt pågående projekt, apläcker design (har gjort dem lika, fast i olika färger och med olika foton – uppenbarligen) som ska fyllas på med roliga ord och uttryck de sagt och använt. Och så har jag ett papier mache-kranium att färglägga och dekorera – köpte krackeleringsmedium på panduro idag, så nu jäklar! Ska måla första lagren ikväll tänkte jag, så kan jag måla översta lagret och dekorera imorron.

Sen ska han få bo på jobbet, bara för att retas… *hehe*

Jag tänkte faktiskt smita bort till Ringen en liten stund också och glida in på KappAhl eller nåt och kolla efter partajklädsel till nästa veckas julfest. Hade tänkt glittrig top och svarta byxor, men jag såg faktiskt en fin sammetsklänning i KAs fönster på vägen hem idag. Undrar om den finns i stl-tält…?

(Och egentligen är det idiotiskt, när fan ska jag använda klänning – förutom på festen nästa vecka? På mitt jobb håller folk minsann reda på vad folk har på sig, så det är ju inte så att man kan återanvända den nästa år… Hmpf. Jaja. Vi får väl se. Klänning KÄNNS liksom lite festligare än byxor och top – hur glittrig den än är…)

Men vad gäller packningen, så blir det väl som vanligt – att jag tar med allt. Fast jag tar bara två QK-pärmar, har brukat ta tre. Bara en sån sak!

Nu – tv och pysselpackning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: