Lite kluven pysselträff

Dagen idag har spenderats på Södermalm, i en källarlokal tillsammans med ett femtontal kreativa tjejer/kvinnor/pysslingar i skapandets, julmysets och gemenskapens tecken. Det var en jättetrevlig träff, fast jag känner mig lite kluven såhär i efterhand – vet inte riktigt varför.

Jag kände mig väldigt kreativ medan jag var där, men när jag kom hem kändes mina projekt taffliga och… faktiskt lite meningslösa. Det KAN bero på att jag för ovanlighetens skull (för att vara mig) koncentrerat mig på designen idag – färger, layout och balans – och inte alls funderat på något budskap, eller något att berätta kring bilderna och händelserna. För mig gör det layouten platt och ointressant. Vi får väl se om de lyfter när jag får till det sista.

Sen var det inte enbart bra och surr på träffen, utan allvarligare diskussioner också. En del av de diskussionerna bär jag med mig inombords ännu, har inte riktigt blivit ”färdig” med dem. En del ringer klockor i mitt eget inre, en del väcker helt enkelt rent allmänna funderingar.

Jag gjorde nyss ett försök att skriva om något av detta, men jag är för trött – resonemangen går inte ihop och jag hittar inte orden. Jag återkommer, för frågan är viktig – och ständigt aktuell.

Annonser

One Response to Lite kluven pysselträff

  1. Malin B skriver:

    Läser ofta din blogg, men min hjärnkapacitet orkar inte längre med att både ta in det du skriver och sen skriva någon schysst kommentar. Tyvärr, men skolan suger musten ur min hjärna :o(. Kul med intressant skola på ett sätt, men också jobbigt att energin inte räcker till mer.
    Saknade mycket att inte kunna komma och pyssla med er och hade gärna velat vara med på allvarliga diksussioner. Kanske nästa gång?
    Hoppas det blir bättre med sömnen och stressen snart. Vet så väl vad du pratar om. Är väl därför jag har konstant huvudvärk sen flera veckor tillbaka och inte orkar ta mig iväg på livgivande pysselträffar.
    Ta hand om dig och kram!/Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: