Har du koll på NewsMill?

Åkej, jag är lite trög. Jag har sett länkningar till NewsMill rätt länge nu utan att fatta grejen, men idag har jag kollat runt lite där och jag tycker att det är en verkligt spännande idé.

För att ändå verka lite ”på” kan jag ju låtsas att ingen annan hittat dit än och förklara lite vad det är: Det är lite som Sourze på sin tid (fast gratis, bland annat), att läsarna får skriva och publicera på sajten, länka in sina blogginlägg eller delta i debatten genom att kommentera. Alltså ungefär det som varit den demografiska pitchen med bloggvärlden sedan bloggboomen kom för något eller ett par år sen. Att bloggarna skapar det redaktionella innehållet. En tanke jag gillar väldigt mycket. Det ska bli skoj att se vad det utvecklas till.

(Är dock inte sugen på att skriva själv, är så nöjd med att min blogg är mitt eget privata anteckningsblogg som den som råkar hitta hit får kika över axeln i om man vill, känner inget behov av att aktivt marknadsföra min blogg. Den får vara mitt lilla doldishörn av cybernätet. Dessutom är jag inte kunnig i politik, ekonomi och sånt där ”seriöst” – bara mjukiskrafs som kreativitet och personlig utveckling och sånt där… lull-lull!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: