Kraftsamling

WordPress har möblerat om idag, jag hittar knappt nånting… Jaja, det ser snyggt och prydligt ut. Önskar bara att de kunde fixa lite fler flexibla themes – där man kan bestämma font och storlek själv exempelvis.

Idag är det fredag och jag är så trött att ögonen hotar falla ihop på mig. Måste åka och hämta barn på dagis, och det ska jag väl mäkta med – men så var det det där med att laga mat åt de arma krakarna också… Det är inte mycket fredagsmys med fiskbullar, men det får bli det. Hörde att de fick lyxmiddag med pappa igår, mitt på blanka torsdagen, så då duger det med fiskbullar idag.

Och jag är så himla GLAD, för jag kom hem nyss och hade fått en sån trevlig inbjudan i mejlen! Det är evigheter sen, men jag har ju faktiskt bott i Linköping en gång i tiden, så det skulle vara riktigt roligt att nätverka med Linköpingsscrapparna en helg! (Det är lite lustigt, för även om jag kan vara lite blyg av mig, så har jag inga problem med nya/okända människor när det handlar om scrapbooking. Där känner man sig ALLTID hemma, om man så inte känner en kotte!)

På jobbet fick jag en spännande länk av tjejen jag pratade med till middagen igår. Vi pratade rätt mycket om den här organisationen, för hon reste en del med dem som barn – och jag blev nyfiken. Nu är ju mina barn för små, men jag tycker att organisationer som denna kan göra en sån otrolig skillnad. Dels – apropå blyghet – rent socialt och självständighetsmässigt, dels genom att göra världen lite mindre och lite mer begriplig, genom att låta barnen själva upptäcka på vilka sätt vi är lika och olika och kan funka tillsammans precis som vi är.


Och Spotify har till och med obskyr musik som Eggstone i långa, långa banor. Whee!

Nä, nu får jag masa mig iväg och hämta barna så det blir helg nån gång. Det var ju bara det där med fiskbullarna… *hmpf*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: