Förberedelser

Idag inhandlade jag en extern hårddisk på lunchen, och håller som bäst på att fylla (?) den med allsköns ovärderliga filer ur arkiven. Imorgon går ambulansen till Norra Stationsgatan, var tusan nu det ligger – men där finns servicefirman i alla fall. Jaja. Det är säkert bara nån grej som ska bytas ut, så är datorn som ny igen – det är bara jag som är superpessimist (i det här fallet, ska väl tilläggas) och övertygad om att allt ska gå åt pepparn…

Hursomhelst – jag köpte en snabb hårddisk med firewire-anslutning, men att föra över min bildmapp tar 2 timmar… Huga. Många bilder ere…

***

Gissa hur många koppar kaffe jag druckit idag?
Inte en enda. Det är snudd på rekord – alldeles frivilligt å allt! Jag köpte faktiskt en stor Chai-latte i morse, så helt osyndig har jag inte varit.

Chai-latte är flytande kanelgodis (den som vill påstå att det är te är välkommen på en verbal avhyvling medelst åthutning, för det är verkligen mest mjölk och socker i…!). Första gången jag drack det tyckte jag att det var vidrigt sliskigt – men på något sätt etsade sig smaken ändå fast och gav någon slags absurd… mersmak.

Inte blev det mycket glögg heller, fast det var utlyst glöggmys efter jobbet idag. 2 flarror att dela på 13 pers kändes något… i underkant. I synnerhet som det inte fanns något annat alternativ – förutom kaffemaskinen och vattenkranen, men dem begagnar man ju sig av dagarna i ända. Where’s the mys, liksom??

I övrigt inte mycket att förtälja. En kollega upplyste mig idag om att ”på fredan får den late brått” när jag sa något om att det är en smula hektiskt nu veckorna före jul, så det är väl det då. I egenskap av lat jävel som suttit på arslet i 50 veckor, får jag plötsligt häcken full nu inför jul. Jaja. Det ska bli skönt i januari, då jag lugnt kan sjunka tillbaka i drönartillvaron igen – tills nästa jul. *hmpf*

2 Responses to Förberedelser

  1. Per Stromsjo skriver:

    Oj, en helvit dag. Det har jag inte haft på länge. Koffeinberoendet för med sig en del trista bieffekter, läs huvudvärk, i mitt fall. Men jag har dragit ner från fem koppar till tre och det tror jag magen gillar.

  2. Jenny skriver:

    Jag brukar få det också – huvudvärk. Fast inte igår. Däremot idag, fast idag drack jag en tröst-cappuccino på lunchen, efter att ha lämnat in min kära dator för reparation. Outgrundliga äro koffeinberoendets vägar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: