Google Documents?

Är det nån som testat Google Documents? Jag lärde mig för bara nån vecka sen att det fanns, och är en nätbaserad ordbehandlare i vilket man både kan spara sina dokument online OCH dela dokument, så att man öppnar och skriver samma dokument samtidigt…

Inget jag har behov av jämt och ständigt, men jag har något dokument från El Maco som jag velat ha tillgängligt även medan han ”ligger inne” – och då funderar jag på om Google Docs kan vara ett alternativ.

Hur säkert är det? Vill ju inte att mitt odödliga mästerverk ska falla i orätta händer…!

Någon som har koll?

Annonser

2 Responses to Google Documents?

  1. Per Stromsjo skriver:

    Har koll är väl mycket sagt men jag har labbat lite med kalkylarket och att dela det med en kamrat. Förefaller funka bra men någon djuplodande utvärdering är det förstås inte. Jag finner det sympatiskt att lagra dokument på ett ställe och sedan nå dessa från olika håll. Självklart förutsätter det att man litar på den som tillhandahåller lagringsplatsen.

  2. Jenny skriver:

    Ja… det är ju just det. Litar man på Google eller inte? Jag litar ju på dem med all min korrespondens, men dokument är lite känsligare. Jag får se. Hittills mejlar jag dokumenten fram och tillbaka mellan mina datorer, det funkar ju – men är rätt bökigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: