Dum i hela huvet…

…det är vad jag är. För nu är klockan sådär sent igen, och här sitter jag. Har installerat Spotify på stenåldersburken, och sitter nu och lyssnar på Linkin Park-favoriter. Det måste vara ett bra sätt att koppla av inför natten, eller hur?

Jag fastnade framför en bra film (Tolken, med Nicole Kidman och Sean Penn), och satt och ömsom tittade på den, ömsom stirrade surt på ett uppslag i julkortsboken som är så illa gräsligt att det måste åtgärdas på något vis.

Hur fan kunde jag välja den färgen? Hur tänkte jag?? Jag blir antagligen tvungen att stansa ut nya stjärnor och krusiduller och limma ovanpå de som redan sitter där. Typiskt Jennyistiskt nördpill, men jag vägrar skicka iväg den med illgulorange stjärnor på. Beige eller guld (eller blandat?) vore snyggare…

Däremot gjorde jag en försättssida som blev ruggigt tjusig. Testade att inka kanter på ett utstansat blad med watermark-dyna, och sen embossa i guld. Very najs.

Herregud – nu vaknar kidsen om några timmar om det vill sig illa! Jag har hört talas om att ”sova sju kvart i timmen” – det är en kompetens som skulle sitta fint just nu. Nån som vet hur man gör?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: