WP statistikverktyg + kvällens skapande

Alltså – alla vet att jag gillar att läsa bloggstatistik, inte minst vad folk googlar in på för söktermer (där finns mycket skoj, ska ni veta! …Och lite mindre skoj, som att någon idag googlat in på ett felstavat ord… *rodnar häftigt*), men även på vilka sajter det finns länkar som refererar hit.

Men på sistone tycker jag att den där funktionen har ballat ur totalt. Varje gång nån av vissa bloggar som TIDIGARE länkat till mig vid något tillfälle, uppdaterar med nytt inlägg, så flaggar den ny inkommande länk hos mig. Och idag såg jag en länk bland ”referrers” (då är det om himmel & ord finns i en bloggrulle nånstans, inkommande länkar är alltid länkar i själva bloggtexten – om jag förstått saken rätt) som jag inte sett förut – men nu ikväll var den borta… Tillförlitlig statistik? Inte precis! Tur att jag inte driver företagsblogg eller nåt annat seriöst, då kanske jag hade haft andra krav på min statistik… tror jag.

***
Ikväll var jag hysteriskt produktiv – jag gjorde 2 snabba layouter minus text och rubrik (dvs det tidsödande jobbet – inte så konstigt att det gick fort då kanske…!) och gjorde klart miniboken till chefen. Ska gå runt och be cheferna på jobbet imorron att skriva på också, så jag kan skicka den sen – så att den kommer fram före jul. Vore ju lite snopet annars…!

***
Testar med detta inlägg WPs nya ”QuickPress”-fönster, där jag kan skriva korta inlägg direkt från kontrollpanelen. Inte för att korta inlägg är min grej direkt, men man måste ju testa…!

Annonser

One Response to WP statistikverktyg + kvällens skapande

  1. Per Stromsjo skriver:

    Hehe. Och om *någon* ska bli den första att skriva *långa* inlägg därifrån så kan jag ju gissa vem… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: