Apropå julstress

Om man upptäcker att man har hur mycket som helst att göra dagarna före jul, och sen passar på att få kräksjukan dagen efter denna insikt, då kan man minst fördubbla sin julstress. Bra knep va?

Fy tusan, jag är så trött på att bli sjuk hela tiden. Ska det vara såhär? Va?

Jag blir ännu argare på vårt dagis, för såhär är det där: stora killens avdelning är ute jämt. Åtminstone halva dagen tillbringas ute, punkt slut. Lilla killens avdelning är inne nästan jämt. Jag räknade på deras utevistelser för några helger sen och kom fram till att de är ute cirka 4 timmar i veckan!

Och gissa vilket av våra barn som är sjuk jämt, släpar hem det ena viruset efter det andra – och vilken avdelning som HAR alla sjukdomar som finns (han får ju inte allt som går, ens)? Japp. De som är inne. Jag har klagat, jag har protesterat, jag har föreslagit, jag har gjort allt för att få dem att ändra sin policy – men nej. De tycker att det är för jobbigt att klä på 16 barn och gå ut.

Annonser

One Response to Apropå julstress

  1. Carina skriver:

    Oj! På mina barns dagis är de nog ute 4 timmar om dagen minst. När det är väder för det så har de till och med mellis ute och på somrarna är även lunchen ute.

    Har ni något föräldraråd? Gå med och försök påverka den vägen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: