Happy, happy, joy, joy!

El Maco är hemma!

Han har fått nytt moderkort, nytt tangentbord och ny styrplatta inklusive hela ovandelen, så den enda repan jag råkat göra på honom är numera borta, för den satt på en del som är utbytt! Perfa!

Perfa är också att de lyckats installera om systemet på datorn utan att deleta mina filer och inställningar å grejer, så allt ligger där det ska och jag var inkopplad direkt jag startade upp datorn! Hurra för att slippa försöka komma ihåg hur jag kopplade in allt sånt, för sånt kommer ju inte jag ihåg. Det KÄNNS lite annorlunda det här tangentbordet, lite strävare på nåt sätt. Men, men, det är säkert bara en vanesak.

Det enda som INTE är perfa och fantastiskt och kärlek åt hela världen är att strömsladden ligger kvar på Dicom, så jag slipper inte åka ut dit imorgon på lunchen trots allt. #%@$!! *suck* Nåja. Sista arbetsdagen före jul kan jag nog leva med det också. Lite surt just ikväll när jag helst velat gulla med El Maco hela kvällen, men jag har bara ca 3 timmars batteritid på mig, så det blir inte mycket med det…

Men nu är han hemma i alla fall och än så länge har ingenting hängt sig…!

Annonser

One Response to Happy, happy, joy, joy!

  1. Jag fick också ny ovandel till min MacBook häromveckan. Och visst känns det strävare! Det tycker jag också. Och så är det nytt och fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: