Retrogodis

Förresten fick jag mer godis i posten idag: Dels två böcker jag glömt att jag köpt av Ulrika – en scrapbooking design-blablabla, från scrapbooks etc, en bok jag har ägt och sålt och nya ägaren Anna-Carin hann knappt ta hem den innan jag lånade den igen… Typiskt mig, ja? Men nu äger jag den igen i alla fall. Och så en bok av Stacy Julian om att organisera foton. Den ska jag fördjupa mig i i jul tänkte jag. Den verkar lite over-the-top, kan jag tycka, men det kanske finns några idéer man kan låna?

OCH så fick jag julkort från en gammal studiekamrat. Vi har bytt julkort med varann i många år, och varje gång säger vi: ”NÄSTA år, då ska vi höras, då måste vi ses, det skulle ju vara så roligt…!” Och det skulle det verkligen. Men än har det inte hänt.

Den här gången hade hon rotat genom en gammal låda med foton och hittat några på oss – unga och oförstörda, om än möjligen något ”salongsberusade”, för bilderna är tagna under något som kallades Allkårsfestival, mycket studentikost vill jag minnas – vi hade till och med overall på oss! Bilderna är lite gulnade, men OJ vad jag måste scrappa dem! Det ska bli jätteroligt.

Och 2009 SKA jag verkligen ta mig i kragen och höra av mig till henne…!

Annonser

One Response to Retrogodis

  1. BaraJag skriver:

    Jag undrar varför det blir så. Tror att alla har en eller ett par stycken som man alltid säger ”vimåste ses” om. Och så går det ett år igen och så blir det aldrig av. Fick lite dålit samvete när jag läste inlägget, har en kompis som jag var oskiljagtig med i gymnasiet och något år efter. Hon gifte sig tidigt och så tappade vi kontakten. Hon ringde out of the blue en kväll för circus 5 år sedan och vi hade ett supertrevligt samtal, riktigt, riktigt kul att prata. Men har jag lyft på luren och återgäldat samtalet? Nope … *skäms*. Får säga som du, 2009 då ska det ske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: