Men seriöst…?

Seså, skynda nu att läsa HELA LISTAN i Aftonbladet – vilka Aladdin-praliner har minst kalorier, vilka kan du unna dig i jul?! *stön*

Ärligt talat – finns det folk som tänker så? Jag menar – om man tänker på kalorierna så låter man väl helt enkelt bli…? Äh, jag vet inte – och ärligt talat, som jag ser ut ska jag väl förvisso hålla truten rakt av – men lurar man inte sig själv rätt grundligt om man tror att slanka linjen genom julhelgen handlar om att välja trillingnöt (36,4 kcal) framför höstnougat (vad tusan är det förresten? 67, 6 kcal innehåller den i alla fall)?

Och för övrigt är min favorit den fyrkantiga med en sol på – jag tror att den heter nöttryffel, men jag är inte säker. Vilken är din favorit?

3 Responses to Men seriöst…?

 1. Per Stromsjo skriver:

  Äh. Bortsett från att upplägget låter korkat kan jag intyga att jag som alltid koncentrerat konsumtionen kring just trillingnöten likväl sällan förväxlas med Twiggy… Om nu nå’n minns henne.

 2. Hattifnatt skriver:

  Sicken tur att trillingnöten är min favorit då! *fniss*
  Fast egentligen slinker det mesta ner – den med solen är ju också en hit – förutom marsipan- och körsbärsbitarna.

  Du vännen, jag saknar dig! Hoppas vi får tillfälle att träffas snart efter helgerna! En försenad julklapp postas från V-by så snart jag är tillbaka i Tokholmland igen 🙂

  KRAM!!

 3. Mimmi skriver:

  Vilken som innehåller minst kalorier är inte nåt jag tittar efter då jag sätter tänderna i en chokladask! Men såg att den jag gillar bäst är den som innehåller mest kalorier, bad luck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: