Ho-ho?

Hallå, julfrideeeeen, var äääääär duuuuuu?

Här har den då inte synts till, även om det är skönt att vara hemma – frid skulle jag inte vilja kalla det. Utom just nu dårå – jag sitter i soffan med datorn, Bollibompa ljuder från TVn och barnen ritar vid soffbordet. Synd att jag är för slö för att orka gå och sätta på en kopp kaffe. (Fast egentligen är det som jag är luttrad nog att veta att lugnet sällan varar så länge, jag sitter hellre i soffan och njuter utan kaffe än förspiller de dyrbara ögonblicken på att koka kaffe…)

Och NEEEEJ! Nu hängde sig det jävla tangentbordet igen – sådär som det gjorde innan det blev akut, att datorn fortsätter skriva senast nedslagna tangent tills dess jag trycker på något annat. Faan, ska strulet aldrig ta slut??

Häromdagen skrev jag om Aladdin, men jag insåg på affärn idag att egentligen är det inte det som är julchoklad för mig (även om det också hör till). För mig lyder julens budskap om choklad: Noblesse Apelsin. En sådan pryder givetvis sin plats i gottskåpet, och lockar med lövtunn godhet och sötma… Några hemlagade gotter blev det inte i år heller. Jag hade inte räknat med att vinna något pris för Årets Husmoderliga insats direkt, men just julgodis är ju en sådan sak som verkar riktigt mysigt – och gott. Men, i år bidde det inte av – heller. På det trettiosjätte ska det ske?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: