Förtydligande

Jag läste genom mitt inlägg från igår om Ledord 2009, och rodnar häftigt över att det andas lite elitism och självförhärligande. Det var givetvis inte så jag menade. Vad jag menar är att jag tror att alla människor (ja, du också!) har något som de är bättre än alla andra på, något som ingen kan göra så bra som just hon eller han. Knepet är att hitta det, tro på det och hålla fast vid det. Jag har nog ganska bra kläm på VAD som är min grej, mitt problem har varit att våga tro på det. Jag är både uppfostrad och tillvand med att fråga om lov och söka bekräftelse hos andra – även när jag egentligen vet bäst själv.

Det är det jag menar att JAG måste bli bättre på att värna om. Andra har också SIN grej som de är bättre på än alla andra – men det är faktiskt inte mitt problem. Det får var och en själva ta ansvar för, mitt ansvar börjar och slutar hos mig själv – åtminstone i den här frågan.

Annonser

One Response to Förtydligande

  1. Cicci/Trollmor skriver:

    Jag tycker att det inlägget (Ledord 2009) var sååå superbra!!! Så många bra tankar, som jag tycker stämmer in på mej oxå. Du är så himla bra på att uttrycka dej, jag blir grön av avund *rodnar* . Kraaam….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: