Köpstopp med modifikation

Jo, jag skulle ju idka årslångt köpstopp – inte köpa mer än det AB-SO-LUT nödvändiga i pysselväg, typ lim och förbrukningsmaterial (och då jag just handlat hem cardstock ”en masse” borde det röra sig om ett minimum).

Men häromkvällen upptäckte jag att min stämpelrengöring (inhandlad på Syfestivalen hösten 2007) var nästan helt slut. Så när ryktet nådde mig att Kortmakaren har DUNDER-REA, ilade jag raskt dit och slängde en double-scrubber och spray-rengöring i varukorgen. På ett sätt korkat, för den får inte plats i toten som Stazon-flaskan gjort – men… nu blev det en sån i alla fall.

Och en stämpel (varning: yttepyttebild) som jag är kär i och absolut inte behöver, men för halva priset så… Så – jag har brutit mitt nyårslöfte innan nyår ens har varit. Eller räknas detta som att passa på innan löftet träder i kraft? Mycket grejer för 2 hundralappar blev det i alla fall – och stämpelrengöring räknas väl som förbrukningsvara, eller hur?!

***

För övrigt måste jag meddela att jag faktiskt varit ganska duktig med några av julfotona. Granpyntningsprocessen förevigades av mannen som är allmän känd som Världens Näst Sämsta Fotograf (med en hårsmån brädad från förstaplatsen av sin mor), och även om jag med hjälp av Camera Raw och Pioneer Womans photoshop-actions kunde rädda några stycken av bilderna, insåg jag att det blir bilder som jag skriver ut en gång, gör en layout av och sen kommer ingen att se åt de bilderna mer.

Så jag tog bort alla utom de tillfixade jpg-filerna. 15-20 filer direkt i papperskorgen – 4 bilder kvar på hårddisken. Yay! Jag kanske måste börja ta sämre bilder – det blir ju liksom lite lättare att rensa då…

Annonser

5 Responses to Köpstopp med modifikation

 1. Hattifnatt skriver:

  Men du, Kortmakarens rea börjar ju först imorgon den 27?

 2. Jenny skriver:

  Jamenför helvete… Vem håller reda på datum i tider som dessa? Tur att jag aldrig beställer utan att bifoga brasklapp om ”ifall jag missförstått något” – för det händer alltsom oftast. Tyvärr för Kortmakaren ids jag inte beställa fler gånger. Irritationsmoment över alla irritationsmoment.

 3. Hattifnatt skriver:

  Sorry, inte meningen att låta plump – ville bara tala om det av välmening, förstås 🙂

 4. Jenny skriver:

  Nä, blev inte sur på dig inte – bara så irriterande. Jag är glad att jag aldrig beställer utan hängslen OCH livrem, så ordern är redan makulerad. Och jag har tittat på KT-Crafts istället. Inte efter samma saker, givetvis, men… You know…!

  Höll på att ringa dig i eftermiddags, men sen kom jag på att du är ju inte där… När masar ni er söderöver igen?

 5. Hattifnatt skriver:

  Imörrn! Om bara några timmar ska jag stiga upp – om jag hinner lägga mig innan dess. Vi anländer nog hemmet typ vid lunchtid. Vissa (läs: jag) måste ju jobba på måndag, ugh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: