Två layouter…

…minus text & rubrik gjorda ikväll – till en fransk thriller som faktiskt var rätt OK. ”The snake” hette den – vilket inte alls signalerade FRANSK film, men fransk var den. Layouterna blev bra också – jag scrappade såna där inget-särskilt-bilder som alltid på nåt sätt är enklast att skapa kring. Axel öppnar paket på sin födelsedag och Axel äter marsipanros på sin födelsedag. Bra bilder, men inget fantastiskt – och födelsedagen i sig är egentligen redan dokumenterad. Men de här två blev rätt sköna. Pistagegrönt och brunt – och så lite detaljer i Basic Greys Mellow-serie… Mmmmm, riktigt läckert.

Har fortfarande en drös layouter liggande och väntande på att skanningslusten ska infinna sig, så nån gång måste det ju bli bildvisning. Och jösses – det är ju snart nyår! Dags för Mikaelas årliga utmaning: årets favoriter bland layouter och foton! Det ska bli skoj – det brukar vara då man upptäcker att man gjort en hel del under året… (Och nej, Mikaela har själv inte nämnt utmaningen, men hon brukar ju köra den såhär års…!)

***

Jag hade tänkt avsluta Soundtrack-listan ikväll – men det bidde för sent, jag orkar inte. Fyra låtar kvar – ni får dem imorgon…

Annonser

One Response to Två layouter…

  1. sussies skriver:

    Hej! Hoppas din skanningslust infinner sig snart så man får se det senaste du skapat, verkar intressant!
    God fortsättning!
    /Susanne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: