Årets scrapfavoriter – och lite blandat svammel

Meh. Nu blev det sådär sent igen. Har suttit och kollat på en ruggigt dålig film, usch och fy. Walker med Woody Harrelson – UNDVIK! *skakar på huvudet åt sån smörja*

Och så fuckade jag upp en av layouterna jag gjorde igår. Igår var den läcker, idag är den menlös. Jaja, vad fan… They can’t all be masterpieces. Som jag förutspådde igår börjar svaren på Mikaelas favorit-utmaningar dugga tätt bland scrapbloggarna. Ja, någon lust att fatta kärlek till skannern har inte infunnit sig idag heller (rättare sagt – det är TIDEN som tryter mest, om jag ska vara ärlig. Det är hektiskt att vara ledig…!), så ska det bli några bilder i bloggen får det bli gammal skåpmat.

(Fast: goda nyheter – jag hade faktiskt kameran med mig idag och fotade lite medan stora sonen åkte skridskor och den lilla sov i bilen. Då hade jag bytt till kit-objektivet för att kunna zooma in och ut i ishallen, men jag fick några läckra frostbilder som jag ska dela med mig av så snart jag hunnit importera dem till datorn. Jag konstaterade att jag gillar fotografier som gör fula saker vackra, och lite så var det med de bilderna jag tog idag…! Men det var verkligen roligt att känna lusten att fotografera igen, det var länge sedan sist. Yay!)

Nåväl – 2008 års favorit-layouter (tror jag – fast det känns som om det fattas något…):

***

Imorgon är planen att bege sig till stan för att köpa 1-tumsspiraler på Skapa, och kanske ta en liten tur till Inspira för att köpa ritblock till barnen (och deras mamma…!). Men vi får se. Idag höll jag på att lägga ut dem på Tradera (barnen alltså), så det kanske är dumt att ge sig på extravaganser…?

Annonser

6 Responses to Årets scrapfavoriter – och lite blandat svammel

 1. ylva skriver:

  det tog en förskräcklig tid för mig att ladda ned alla de där, men det var det ju helt klart värt :). jag förstår att de är favoriter, jag gillar dem allesammans! fast ettan allra mest tror jag… eller kanske den med alla orden?

  nåja, fina är de.

  kram kram,

 2. Hattifnatt skriver:

  Väldigt mycket tjusigt är det där – jag tror damen har en viss förkärlek för röda rubriker, gärna i Diesel? 😉
  Själv kan jag inte välja en favorit för de är verkligen ruskigt snygga allihop!

 3. Anna-Carin skriver:

  Vilka härliga layouter du har gjort i år. Och du är ju verkligen mästare på att blanda fonter och få det att se så sjukt snyggt ut.

  *kram*

 4. AnnaB skriver:

  Å de är verkligen underbara!!!

 5. stina ~maräng~ skriver:

  Härliga layouter! Jag gillar dem allihop och förstår att de är favoriter, särskilt ”självständig kreativ envis…” fastnade jag för.
  kram! stina

 6. Ellinor skriver:

  Så mycket fint du hade här då! ”Elias den djärve riddaren” vart nog min favoirt, den var bara så fin! Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: