Ah…

…den kreativa njutningen när det man skapar blir riktigt, riktigt bra – precis likadant på skrivbordet framför dig som det såg ut i ditt huvud. Kanske rent av lite bättre. Ikväll har jag börjat dekorera omslagen till min Art Journal 2009 – det börjar ju som dra ihop sig en smula. Nåja, den blir nog inte klar till den 1/1 – vi har gäster imorgon, så då blir det väl inte direkt läge att pyssla. Även om jag gärna skulle fördriva årets sista timmar skapande…! Jag vet, jag är lite knäpp. Men jag är snäll!

Omslaget går i beige, grönt, brunt och guld. Enkelt, stilrent – och lite schabbigt. Grafiskt – och hemkört. It’s all in the mix. Men jag är livrädd för att göra spiralhålen. Tycker att jag får det snett och vingt både var och varannan gång jag försöker mig på det där… Wish me luck!

***

Aftonens film hette Rise, starring Lucy Liu. En vampyrhistoria med lagom underhållningsvåld, blod och snärtiga repliker. Perfekt att skapa till. ”Mind-numbing, spirit-crushing”, som någon sa… Nej, allvarligt – den var faktiskt helt OK.

Jag skulle vilja se Låt den rätte komma in på bio också, apropå vampyrfilmer. Men så många utegångskvällar lär jag väl inte få, så då prioriterar jag Cirkus Cirkör. Jösses, jag har glömt boka biljett, hoppas att det finns några platser kvar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: