Famous last words… of 2008:

Var in till byn för att lämna gamla videofilmer och lyssnade på en skön låt i bilen på väg hem igen. Just då kändes det som om tillförsikten ändå finns där någonstans, tron på att 2009 ska bli ett bra år, att jag kan och har krafter kvar att göra det jag vill.

Hemma, mitt upp i hummerstök och sväron, svågrar och svägerskor, faller modet lite igen. Men ikväll ska jag dricka champagne, frossa i hummer, njuta av mina glada barn, raketer och avslutskänslan – imorgon före frukost går jag ut och tar mina nördpinnar på årets första powerwalk, och skakar av mig de sista resterna av melankoli över det som varit. As of tomorrow, it no longer exists.

As of tomorrow finns bara jag, min vision och allt jag gör för att staka mig vidare uppför sisyfosberget som skiljer mig från drömmen. Inget annat. Bara JAG och Livet.

***

Sist men inte minst:

GOTT SLUT

och

GOTT NYTT 2009

allesammans!

Catch you on the flip side…!

Annonser

2 Responses to Famous last words… of 2008:

 1. Hattifnatt skriver:

  Gott nytt 2009 vill M och jag önska dig och de dina! Hoppas att 2009 ska bli ett riktigt bra år då du får lön för ditt slit! Jag tror att om man har modet och orken att försöka förändra saker dit man vill så blir man belönad till sist – så VILL jag i alla fall att det ska funka!

  Håller med dig – vi får se till att ses oftare i det nya året, känner att jag inte har koll på hur allt är med dig och så. Och så saknar jag dejter med prat om allt mellan himmel och scrap över en kopp rykande caffé latte!

  Nu ska jag fundera lite på vad jag vill ha ut av det nya året, i väntan på att pizzadegen (inga kulinariska mästerverk här idag, minsann – haha!) ska jäsa så vi kan börja fixa lite mat. Och hemgjord fudge står i kylen, så sedan ska jag käka till jag storknar, för imorgon är det dags att ta tag i vikten igen…

  Och en liten uppsats blev det visst. Ja, du ser ju – läge för telefonprat/fysisk dejt, definitivt! Vi får höras!

  Ta hand om dig tills dess!

  Stor KRAM!!

 2. Linda skriver:

  Riktigt gott nytt år tillönskas, jag vet att det här kommer att bli ett spännade år – och som svar på din ledordsfråga i tidigare inlägg har jag valt ”ljus”. Ljus är mitt ledord för 2009, av flera anledningar som jag kan berätta när det finns mer tid.

  Stor kram till er alla!
  /Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: